Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Jūrmalā ar svētkiem tiks svinēta rudens iestāšanās

Easyget.lv, 30.09.2013. 13:25

5. oktobrī notiks Rudens svētki Jūrmalā, piedāvājot jūrmalniekiem un Jūrmalas viesiem plašu kultūras programmu un bagātīgu rudens tirdziņu.

Rudenim iestājoties dienas pamazām kļūst arvien īsākas, bet naktis garākas un aukstākas! Putni pulcējas baros un gatavojas aizceļošanai, āboli paukšķēdami birst dārzos, lapas krāsojas dažādās krāsās... Esam sagaidījuši rudeni, kuram vienmēr piemīt sava īpašā burvība un smarža. Šogad pirmo reizi notiks Rudens sezonas atklāšana Jūrmalā ar kultūras programmu uz divām skatuvēm un rudens tirdziņu, kurā būs iespēja iegādāties Latvijas veltes.

No plkst. 11:00 līdz plkst. 17:00 Majoru stāvlaukumā būs daudzveidīgs amatnieku izstrādājumu piedāvājums – rotas, tekstilizstrādājumi, keramika, vilnas izstrādājumi, koka amatniecība. Latvijas zemnieki piedāvās savus lauku labumus – briežu gaļas produktus, sierus, kūpinātas gaļas izstrādājumus, maizi, garšvielas. Tirdziņā vēl varēs iegādāties tējas, medu, riekstus, dzērvenes, našķus, eko kosmētiku, stādiņus un daudz ko citu. Būs iespēja iepazīties ar Jūrmalas atpūtas piedāvājumiem. Uz skatuves Majoru stāvlaukumā uzstāsies grupa „Iļģi”, „Obscurus Orbis”, Jūrmalas folkloras kopas „Skance” un „Mare”, Jūrmalas deju kolektīvi.

Horna dārzā no plkst. 11:00 līdz plkst. 17:00 būs grāmatu, mākslas un Latvijas vīndaru tirdziņš. Īpašu atmosfēru radot, Horna dārza lapenē uzstāsies „Neaizmirstulītes & Vintage Brass Orchestra”, „Lādezers”, „Bet Bet”, „Džentlmeņu Špagats”.
Ieeja visos pasākumos bez maksas. Pirmajiem 1000 pasākuma apmeklētājiem dāvana - īpaša šalle ar Jūrmalas logo.

No 1. oktobra līdz 31. martam iebraukšana Jūrmalā būs bez maksas. Automašīnas Jūrmalas pilsētā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, var novietot bez maksas (izņemot privātās autostāvvietas).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV