Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tuvojas Labo darbu nedēļa 2013

Easyget.lv, 03.10.2013. 16:04

No 13. līdz 21.oktobrim jau piekto gadu pēc kārtas labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” un HK „Dinamo Rīga” organizē akciju “Labo darbu nedēļa”.
Tuvojas Labo darbu nedēļa 2013

„Labo darbu nedēļas” mērķis ir aizsāktās palīdzēšanas kustības popularizēšana un izvēršana, cilvēku rosināšana uz savstarpēju atbalstu, tādējādi vairojot pozitīvos mirkļus gan devējiem, gan saņēmējiem, un projekta pārvēršana par tradīciju, informē „Palīdzēsim.lv” vadītāja Ilze Skuja.

Ar katru gadu projekta aktivitāte kļūst plašāka, Labo darbu skaitītājā 2011.gadā reģistrēti 4’134 labie darbi, bet 2012.gadā - jau 6’030 labie darbi. Labajos darbos apvienojas jaunieši, skolas, uzņēmumi un radošu cilvēku grupas, uzņēmīgi cilvēki un aktīvi seniori.

Šogad akcijas organizatori vēlas īpaši akcentēt jauniešu iesaistīšanos labo darbu darīšanā, rādot labās prakses piemēru, ka tikai vairojot labo, vari pats būt pozitīvs un saņemt gandarījumu par padarīto! Organizatori aicina aktīvi iesaistīties skolas un pastāstīt par labajiem darbiem citiem! Tajā skolā, kura būs aktīvākā labo darbu veicēja, notiks noslēguma pasākums, kurā piedalīsies zināmi Latvijas mākslinieki. Pasākumu organizēs Jogita Pūpola un Kašers.

Akcijas organizatori ar savu piemēru iedvesmo un aicina visus Latvijas iedzīvotājus iesaistīties Labo darbu nedēļā – ieplānot un paveikt pašiem savus labos darbus, kam nav nepieciešami lieli finansiāli ieguldījumi, kā arī - pastāstīt par citiem, kuriem nepieciešama apkārtējo palīdzība. Kad labais darbs ieplānots vai padarīts, lūgums par to informēt Palīdzēsim.lv: labie_darbi@palidzesim.lv

Šobrīd top interaktīvā lapa un karte, kurā būs iespēja reģistrēt savu labo darbu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV