Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

74% Latvijas iedzīvotāju neatbalsta atšķirīgas sabiedriskā transporta cenas Rīgā deklarētajiem un nedeklarētajiem

Easyget.lv, 07.10.2013. 13:11

Piektā daļa (22%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem atbalsta Rīgas domes iniciatīvu no nākamā gada 1. janvāra noteikt atšķirīgas sabiedriskā transporta cenas Rīgā deklarētajiem un nedeklarētajiem sabiedriskā transporta pakalpojumu izmantotājiem, atklāj pētījumu aģentūras TNS veiktais pētījums.

Salīdzinoši biežāk Rīgas domes iniciatīvu atbalsta cittautieši, Rīgas iedzīvotāji, nepilsoņi, kā arī iedzīvotāji ar salīdzinoši augstiem mēneša ienākumiem.

Tomēr lielākā daļa (74%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju neatbalsta Rīgas domes iniciatīvu par atšķirīgām sabiedriskā transporta cenām Rīgā deklarētajiem un nedeklarētajiem iedzīvotājiem (21% - drīzāk nē; 53% - noteikti nē). Salīdzinoši biežāk starp šādu atbildi sniegušajiem ir latvieši, lauku teritoriju, Pierīgas, Vidzemes, Kurzemes un Zemgales reģionu iedzīvotāji.

4% aptaujāto nav skaidras atbildes uz šo jautājumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV