Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīgā norisinās Garīgās veselības nedēļa

Easyget.lv, 07.10.2013. 14:33

No 7. līdz 11. oktobrim katru vakaru Rīgas iedzīvotājiem ir iespēja bez maksas apmeklēt psihoterapeitu meistarklases un kopā ar atzītiem speciālistiem pārrunāt stresa situāciju risinājumus un dzīves kvalitātes celšanas iespējas. Šī gada tēma ir "Ģimene - atver durvis vairāku paaudžu attiecībām".
Rīgā norisinās Garīgās veselības nedēļa

Garīgā veselība ietver gan cilvēka psihisko veselību, spēju pilnvērtīgi strādāt un pārvaldīt savas emocijas, tās atpazīt un veselīgi izmantot mijiedarbībā ar apkārtējiem, gan dzīves kvalitāti kopumā - vērtējumu par savu dzīvi, ģimenes attiecībām, gūto pieredzi, pārvarot dažādas - kā paredzamas, tā negaidītas krīzes.

Meistarklases norisināsies dažādās Rīgas skolās katru darba dienu no plkst. 18.00 līdz 21.00: 7.oktobrī - Teikas vidusskolā, 8.oktobrī - Juglas vidusskolā, 9.oktobrī - Pļavnieku ģimnāzijā, 10.oktobrī - Vācu ģimnāzijā, 11.oktobrī - 3. ģimnāzijā. Meistarklases tiek organizētas sadarbībā arī Latvijas Ģimenes psihoterapeitu biedrību, pasākumus vadīs psihoterapeite Aina Poiša. Jaunatklātajā kultūras centrā "Ziemeļblāzma" 10.oktobrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 norisināsies pasākums vecāka gada gājuma iedzīvotājiem - tiem, kam pāri 60. Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt, kā stiprināt savu atmiņu un uzmanību, kā atjaunot savu radošumu, būs iespēja piedalīties īpašās deju terapijas nodarbībās un atklāt savas kustības un ritmus, kurus izmantojot ikdienā, var uzlabot savu pašsajūtu un veselību. Šis pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Latvijas pilsoniskās sabiedrības centru un psihoterapeiti Guntu Andžāni.

Vairāk par pasākumiem, to norises vietu, laiku un saturu var uzzināt, apmeklējot mājas lapu www.ld.riga.lv vai profilu www.facebook.com/veselsrīdzinieks.

Foto (c) flickr.com/ Giò

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV