Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noslēgusies Labo darbu nedēļa

Easyget.lv, 23.10.2013. 14:29

21. oktobrī visā Latvijā noslēdzās akcija “Labo darbu nedēļa”, kuru piekto gadu pēc kārtas organizēja labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” un HK “Dinamo Rīga”.
Noslēgusies Labo darbu nedēļa

Ja 2012.gada “Labo darbu nedēļā” tika apkopoti 6’030 labie darbi, tad šogad – jau 12 645 labie darbi, katrs veikts ar īpašu rūpību un mīlestību. Kopumā „Labo darbu nedēļā” iesaistījušies 25 886 Latvijas iedzīvotāji! Labie darbi pārsvarā tika veikti komandā, apvienojoties ģimenes locekļiem, draugu lokam vai kolēģu pulkam. Akcijas organizatori īpaši priecājas par neticami lielo Latvijas skolu jaunatnes aktivitāti.

Šogad “Labo darbu nedēļā” iesaistījušās 244 skolas no dažādiem Latvijas reģioniem, kā arī daudzas Rīgas skolas. Pierīgā aktīvākās bijušas: Ogres, Ikšķiles, Ādažu, Carnikavas skolas, piemēram, Ādažu vidusskolā labo darbu darīšanā iesaistījušās 30 klases! Savukārt reģionos aktīvākās bijušas: Limbažu, Rubenes, Trapenes, Zantes, Kokneses, Nītaures, Liepnas, Aulejas, Palsmanes, Vecpiebalgas, Mežgaļu, Elejas, Straupes, Cēsu, Bauskas, Skrīveru, Vaboles, Rožupes, Zemgales, Staiceles, Madonas, Jelgavas, Kārsavas, Kalsnavas, Dekšāru, Saldus, Cesvaines, Liepājas, Ventspils, Preiļu, Lažas, Ilūkstes, Viļakas, Škibes, Suntažu, Vaiņodes, Iecavas un daudzas citas skolas.

Paveikts daudz! Darbi mazāki un lielāki. Apkārtnes sakopšana, ciemošanās pie vientuļajiem pensionāriem, palīdzība dārza darbos. Apmeklētas dzīvnieku patversmes, sakārotas skolas, iztīrīti autobusi, iepriecināti seniori ar dziesmām un pašu sarūpētām dāvaniņām, iepriecināti Bērnu slimnīcas bērni, sakārtotas bibliotēkas, nodotas asinis, vāktas ozolzīles dzīvniekiem, vākta makulatūra, palīdzēts mazākajiem skolēniem, novadītas radošas darbnīcas un koncerti un vēl daudzi, daudzi labie darbi!
21.oktobrī “Labo darbu nedēļas” noslēgumā akcijas organizatori – “Palīdzēsim.lv” un HK “Dinamo Rīga” kopā ar dziedātājiem Mārtiņu Ruski un Anitu Intaiti ( Košā), “Pārsteigumu karuseli” un pasākuma vadītājiem Jogitu Pūpolu un Kašeru devās uz Kandavas novada Zantes pamatskolu - skolu, kuras skolēni tika izvēlēti kā aktīvākie labo darbu darītāji.

Skolēniem bija iespēja pašiem aktīvi piedalīties pasākumā, kā arī skolas bērni saņēma pārsteigumu no HK “Dinamo Rīga” – iespēju apmeklēt klātienē HK “Dinamo Rīga” spēli “Arēnā Rīga”.

Apkopojot akcijas rezultātus, priecē fakts, ka “Labo darbu nedēļas” mērķis – rosināt Latvijas iedzīvotājus darīt labus darbus, ne tikai Ziemassvētkos vai vienu nedēļu, bet aizsākto turpināt arī ikdienā, ir pilnībā sasniegts.

Paveiktos labos darbus ir iespēja aplūkot: http://www.draugiem.lv/labodarbunedela/

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV