Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rimi dzimšanas dienu svinēs ar Pita Andersona koncertu un 60 kg smagu rudens garšu torti

Easyget.lv, 30.10.2013. 15:12

Sestdien, 2. novembrī, no plkst. 13:00 līdz 15:00 tirdzniecības parkā Alfa notiks Rimi 17. dzimšanas dienas svinības.
Rimi dzimšanas dienu svinēs ar Pita Andersona koncertu un 60 kg smagu rudens garšu torti

Pasākuma laikā ikvienu pircēju priecēs pašmāju rokenrola karaļa Pita Andersona un grupas The Swamp Shakers uzstāšanās. Savukārt Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis gatavos un dzimšanas dienas viesus cienās ar torti “17 rudens mirkļi kopā ar Rimi”. Torte svērs aptuveni 60 kilogramus un tiks gatavota no septiņpadsmit dažādām rudenīgām sastāvdaļām – medus, dzērvenēm, ķirbjiem, āboliem un citām.

“Uzņēmumam 17 gadi ir atbildīgs un nozīmīgs vecums – tas ir kā apliecinājums stabilitātei un mērķtiecīgai izaugsmei. No pārdesmit cilvēku komandas esam izauguši par vadošo mazumtirgotāju Latvijā un vienu no lielākajiem darba devējiem, kā arī nodokļu maksātājiem mūsu valstī. Tas viss nebūtu iespējams bez mūsu lojāliem darbiniekiem un uzticamiem pircējiem. Tāpēc šajā jubilejas mēnesī esam sarūpējuši svētkus ikvienam mūsu pircējam, piedāvājot dažādus pārsteigumus katrā Rimi veikalā,” saka Kristīne Ciemīte - Kupre, Rimi Latvia mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja.

Mūziķi Rimi dzimšanas dienā t/p Alfa apmeklētājus sveiks gan ar dzīvespriecīgām un klasiskām rokenrola dziesmām, gan ar liriskām balādēm un singliem no sava jaunā albuma. Tāpat dzimšanas dienas svinībās tiks rīkoti dažādi konkursi un aktivitātes, kas priecēs kā lielos, tā arī pašus mazākos pasākuma apmeklētājus.

Rimi dzimšanas dienas mēnesī ikviens Mans Rimi lojalitātes kartes dalībnieks tiek aicināts piedalīties īpašajā Mans Rimi iepirkšanās spēlē, kas no 29. oktobra, līdz pat 11. novembrim norisināsies Rimi veikalos. Tā aicinās Rimi lojalitātes programmas dalībniekus divu nedēļu garumā iepirkties Rimi veikalos un uzkrāt atlaides savam nākamajam pirkumam. Savukārt, lai iepriecinātu un palutinātu ikvienu dāmu, visos Rimi veikalos norisinās Skaistuma dienas, kurās par īpaši izdevīgām cenām varēs iegādāties dažādus skaistumkopšanas un ķermeņa kopšanas produktus. Tāpat, ir padomāts arī par tiem Rimi pircējiem, kuri vēlas sajust pavasara un vasaras smaržu ārpus Latvijas robežām – tikai Rimi veikalu kasēs par īpaši izdevīgu cenu ir iespēja iegādāties airBaltic e-kuponus lidojumam uz kādu no 34 galamērķiem.

Plašāka informācija par Rimi dzimšanas dienas mēneša īpašajiem piedāvājumiem un Mans Rimi iepirkšanās spēli pieejama www.rimi.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV