Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Svētdien iedegs 22 metrus augsto LIDO egli

Easyget.lv, 20.11.2013. 08:53

24. novembrī, mēnesi pirms Ziemassvētkiem, plkst.18.00 tiks iedegta viena no lielākajām Rīgas svētku eglēm LIDO Atpūtas centrā Krasta ielā, kas jau nedēļu darbojās testa režīmā. Šogad egli rotā vairāk nekā miljons rotājumu.
Svētdien iedegs 22 metrus augsto LIDO egli

„Par svētku egli vienmēr visvairāk priecājas tieši bērni, tādēļ šogad esam izveidojuši īpašu veidu, kādā bērniem pašiem būs iespēja ieslēgt lampiņas eglē,” stāsta AS LIDO Valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa. „Taču, lai arī lielajiem atgrieztos bērnības prieks, pie egles būs novietots milzīgs krēsls, kurā iesēžoties katrs jutīsies kā bērnībā, un ar mūsu fotogrāfa palīdzību ikviens varēs bez maksas iegūt īpašu apsveikuma kartiņu ar sevi un lielo egli, ko nosūtīt saviem mīļajiem svētkos.”

Paralēli egles iedegšanai un apsveikuma kartīšu gatavošanai notiks tradicionālais Ziemassvētku ieskaņas koncerts un vakara noslēgumā ieradīsies arī bērnu īpaši gaidītais viesis – Ziemassvētku vecītis. Pasākuma programma LIDO Atpūtas centrā Krasta ielā 76 notiks no plkst.18.00 līdz plkst.21.00 24.novembrī. Visās aktivitātēs dalība ir bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV