Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Cēsīs iedegs lielo svētku egli

Easyget.lv, 27.11.2013. 13:51

Ar gadskārtējo svētku egles iedegšanu Rožu laukumā 30. novembrī Cēsis ieskandinās gada baltākos svētkus, informē Cēsu Kultūras un Tūrisma centra pārstāvis Mārtiņš Vipulis.
Cēsīs iedegs lielo svētku egli

Šogad Ziemassvētku brīnumam ļaus noticēt teātra „Pārsteiguma tēli” radošais kolektīvs, kas priecēs mazākos viesus ar sirsnīgu un jautru masku izrādi „Ziemas pasaka”. Skatītājus izrādē uzrunās lācītis, ezītis un feja, ievedot tos pasaku valstībā.

Pasākuma laikā apmeklētāju sirdis sildīs Jauniešu domes izcepto piparkūku smarža, kas būs jūtama visapkārt un vilinās svētku gaidītājus no malu malām, bet no aukstuma pasargās karstās tējas tasītes, kas sasildīs ikvienu.

Svētku vakaru noslēgs ilgi gaidītā egles iedegšana, kuras krāšņums pārsteigs svētku viesus, tādējādi liekot ikvienam – gan lielam, gan mazam – sajust svētkus sevī un radīt prieku apkārtējos.

Ziemassvētki ir laiks, kad sabrauc kopā ģimenes, radi, draugi un zemi pārņem baltā sniega sega, apkārt dzirdami bērnu smiekli un sniega gurkstoņa zem kājām, un redzamas ragavu atstātās pēdas ap mums, bet logu rūtīs zied leduspuķes, izgreznodamas skatu uz pasauli. Tāpēc tiksimies 30. novembrī plkst. 17:00 Rožu laukumā, lai sajustu svētkus kopā.

Vairāk informāciju par svētku pasākumiem Cēsīs var atrast www.cesis.lv vai www.turisms.cesis.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV