Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ziemassvētku noskaņa Berga Bazārā

Easyget.lv, 04.12.2013. 13:12

Berga Bazāra kvartālā katru sestdienu notiks Ziemassvētku tirdziņš, strādās dāvanu saiņošanas centrs, pagalmā apskatāma lielā Ziemassvētku egle.
Ziemassvētku noskaņa Berga Bazārā

No putna lidojuma Berga Bazārs ir viens no gaišākiem kvartāliem Rīgā, izgaismots ar spoži mirdzošām virtenēm. Kvartāla iekšienē gandrīz pasakai līdzīgā atmosfēra ļauj noticēt Ziemassvētku brīnumam. Glāsmainas melodijas pavadībā skatu priecē lielā egle, kuras galotne sasniedz 6 metru augstumu. Staltā meža viešņa momentā uzrunā pastkartīšu fotogrāfus, klik,- un apsveikums svētkos jau gatavs! Īpaši noformētu dāvanu Berga Bazārs iesaka uzticēt profesionālai saiņotājai un pa to laiku pašam nodoties labas virtuves un konditorejas baudīšanai. Tādā vai citādā veidā Ziemassvētku sajūta šeit nemanot uzrodas pati no sevis.

Kā vienu no vēdera un garšas kārpiņu izpriecu galamērķiem jāmin restorāni Bergs, Garage un Fellini. Ja ir vēlme uzrīkot mājas viesības ar labiem vīniem un uzkodām, ieteicams iegriezties Rīgā vienīgajā specializētajā franču vīnu, šampaniešu un konjaku veikalā Ervins & Filles vai arī izvēlēties kaut ko no Gourmet studio vīna vai armanjaka un svaigu delikatešu sortimenta.

Ziemassvētku tirdziņš ar pavāru Kārli Celmu un viņa komandu Tvaiks decembrī notiks katru sestdienu no 10:00 – 16:00. Tirgus aprīkojumā omulību raisīs sildlampas, pie kurām piestāt un iedzert glāzi karstvīna un nobaudīt svaigi grilētu jēra gaļas burgeru. Vizuāli pievilcīgās mazās melnās tāfelītes tirgus ienācējam palīdz viegli orientēties cenu un sortimenta piedāvājumā. No galvenajām pārtikas produktu grupām Berga Bazārā nopērkamas zivis, kūpinātas un svaigas vistas, cūkgaļa un jēra gaļa, saldskābmaize, rupjmaize no Svētes un Straupes mājražotāju ceptuvēm. Medus un dzērvenes, dāžādu augļu un dārzeņu maisījumu sukādes un marmelādes ir labākais našķis saldummīļiem. Tirdziņā nopērkamas arī amatnieku lietas - rokdarbnieču vilnas cimdi ar etnogrāfiskiem rakstiem, kā arī austas šalles un pledi, aktuālas cepures no dabīgiem materiāliem – kažokādas, suņa vilnas, mohēras, zīda un vilnas sajaukumiem. Tirdziņa produkcija tiek atlasīta ar dabisku izejmateriālu kvalitātes zīmogu.

Svētku garajās brīvdienās kvartālā notiks aktīva tirdzniecība, jo gan modes saloni, gan restorāni strādās ierastajos darba laikos 26., 27., 28. un 30. un saīsinātā diena 31. decembrī modes veikalos būs līdz 15:00.

Dāvanu idejas var izraudzīties no modes veikala Klase, Narciss, Anna Led, Jack Murpy. Pošanās ballīšu laikā ir viena no ne mazāk būtiskām lietām sievietei, tādēļ vērts paturēt prātā kosmētiskā salona Esthederm Institute piedāvājumu piektdienās un sestdienās iepazīšanās nolūkos izmēģināt firmas kosmētisku un iegūt dienas/vakara grimmu pie profesionālas vizāžistes.

Dāvanu saiņošanas centrs strādās pašā “karstākajā” apdāvināšanās, ballīšu un svētku laikā, lai mazinātu satraukumu par glītu iesaiņojumu un apsveikuma atklātnīti. Darba laiks no 9. līdz 24. decembrim, Gourmet Studio.

Foto: Berga Bazārs. Foto (c) Ansis Starks

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV