Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Brīvdienās notiks Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumi bērniem

Easyget.lv, 13.12.2013. 14:41

14. un 15. decembrī no plkst. 12:00 līdz 17:00 tirdzniecības centrā Domina Shopping norisināsies īpaši pasākumi bērniem un jauniešiem Ziemassvētku noskaņās.

Nedēļas nogalē bezmaksas talantu attīstības programmas Kidding Ziemassvētku festivāls ietvaros ikviens varēs izmēģināt spēkus piparkūku cepšanā un dekorēšanā, aprunāties ar Ziemassvētku vecīti, kā arī baudīt muzikālus priekšnesumus un svētku atmosfēru.

Piparkūku meistardarbnīcā ikviens varēs saņemt vērtīgus ieteikumus un padomus, kā izveidot visgardāko piparkūku mīklu un kā izvēlēties tās biezumu, lai piparkūkas būtu kraukšķīgas un zeltaini brūnas. Tāpat ikviens aicināts uz bērnu un jauniešu centru Daugmale un Laimīte muzikāliem priekšnesumiem. Turklāt gan sestdien, gan svētdien darbosies svētku radošās darbnīcas - burbuļu un plastilīna, kā arī zīmēšanas meistardarbnīca.

„Ziemassvētki ir laiks, kad viens otru iepriecinām ar mīļām veltēm un pārsteigumiem, priecājamies par svētku noskaņu. Aicinām ikvienu, brīvdienās iepērkoties t/c Domina Shopping, izbaudīt svētku atmosfēru. Kā arī apmeklē svētkiem veltītos pasākums - piparkūku darbnīcu, priecāties par svētku egli, satikt Ziemassvētku vecīti un baudīt muzikālus priekšnesumus,” stāsta Eda Magone, tirdzniecības centra Domina Shopping mārketinga vadītāja.

Turklāt sestdien no plkst. 12:00 līdz 17:00 t/c Domina Shopping ikvienam būs iespēja ziedot līdzekļus labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju atbalstam vai praktiskas mantas – apģērbus, apavus, rotaļlietas un saimniecības preces maznodrošinātām ģimenēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV