Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Aicina uz Ziemassvētku sagaidīšanu Rīgas Centrāltirgū

Easyget.lv, 17.12.2013. 11:44

Piektdien, 20.decembrī, Centrāltirgū notiks radoša un sirsnīga Ziemassvētku sagaidīšana. No plkst. 11.00 līdz 15.00 gaidāmi sirsnīgi priekšnesumi, radošas darbnīcas rūķu pavadībā, iespēja satikt Ziemassvētku vecīti un nobaudīt siltu dzērienu pie ugunskura.
Aicina uz Ziemassvētku sagaidīšanu Rīgas Centrāltirgū

„Gada nogale tirgū pulcē visvairāk apmeklētāju, tāpēc rūpējamies, lai iepirkšanās norit patīkamās svētku noskaņās un visiem, kuriem ir interese, ir iespēja iesaistīties radošās aktivitātēs, it īpaši mazākajiem tirgus apmeklētājiem. Šis ir veids, kā varam pateikties saviem pircējiem un tirgotājiem par uzticību visa gada garumā un ar to apliecinām, ka mums rūp tirgotāju un pircēju komforts,” stāsta RPAS „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Sakņu paviljonā plkst. 11.00 pasākumu ieskandinās „Vecpilsētas dziedātāji”. Bērniem būs iespēja satikt Ziemassvētku vecīti, noskaitīt dzejoli un pačukstēt savas dāvanu vēlmes, kā arī kopā ar rūķiem iesaistīties radošās darbnīcās sakņu paviljonā būs no plkst. 12.00 līdz 15.00. Sakņu paviljona tirgotājus un pircējus iepriecinās ģitāristi Rihards Lībietis un Gints Smukais, kā arī Jauniešu centra Gospeļkoris.

Gaļas paviljonu no plkst.12.00 līdz 14.00 pieskandēs saksofona skaņas Vadima Burlakova vadībā. Savukārt plkst.12.00 Nēģu laukumā pie eglītes būs iespēja Ziemassvētku mūzikas pavadībā sildīties pie ugunskura un baudīt siltus dzērienus. Piena paviljonā no plkst. 12.00 līdz 13.00 muzicēs Kārlis Jirgens un Jekaterīna Gregoriova (ģitāra un dūdas).

No plkst. 10.00 līdz pat 14.00 sakņu paviljonā Rīgas domes Labklājības departaments stāstīs par gaļas uzturvērtību un veselīgu pagatavošanu. Būs arī gaļas ēdienu degustācija un darbosies recepšu siena.

20.,21.,22. un 23.decembrī Centrāltirgū un Vidzemes tirgū notiks amatnieku un mājražotāju Ziemassvētku tirdziņš.

Visi laipni gaidīti svētku gaidīšanas laikā Rīgas Centrāltirgū iegādāties gardumus svētku mielastam un mīļas veltes tuvinieku dāvanām.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV