Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jaungada pasākumu ceļvedis. Kur sagaidīt Jauno gadu?

Easyget.lv, 29.12.2013. 21:18

Lauris Reiniks, Džentlmeņu špagats, grupas Zodiaks, Linga un citi Jaungada nakts programmā Rīgā un citviet Latvijā
Jaungada pasākumu ceļvedis. Kur sagaidīt Jauno gadu?

2014. gadu sagaidīt varēsim ne tikai mājās pie televizora, ģimenes un draugu lokā, diskotēkās, koncertos un ballēs, bet arī pilsētu centrālajos laukumos krāšņas uguņošanas pavadībā.

Easyget.lv publicē programmu, kā 2014. gads tiks sagaidīts valsts lielāko pilsētu centrālajos laukumos.

Rīga: Jaunais gads Daugavas krastmalā

31. decembrī no pulksten 22 11. novembra krastmalā notiks Jaunā gada sagaidīšanas svinības "Eirozona pievienojas Latvijai!". Mūziķu, dejotāju un dīdžeju priekšnesumi ilgs no plkst.21.45 līdz plkst.3.00 naktī. Piedalīsies Lauris Reiniks, dejotāji – Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs ar moderno deju grupu, grupas "Zodiaks", "Keksi", DJ AG, pasākum vada Valters Krauze.
Gadu mijā Rīgā tradicionāli gaidāma krāšņa uguņošana.

Atgādinām, ka 31. decembrī un 1. janvārī sabiedriskais transports Rīgā būs pieejams bez maksas.

Liepāja: Svinības Rožu laukumā

31. decembrī no pulksten 22:00 Liepājas Latviešu biedrības namā sāksies koncertprogramma kopā ar Dailes teātra dziedošo aktieru grupa "Ilga". Plkst. 23:00 Liepājas baptistu Sv. Pāvila baznīcā sāksies ikgadējais Vecgada koncerts baznīcā. No plkst. 23:00 Rožu laukumā sāksies ballīte, kas turpināsies līdz pulksten 1:30 jau 2014. gadā. Pirms 24:00 uz ekrāniem būs redzamas svētku uzrunas, dažādu profesiju, nozaru pārstāvju atraktīvi video sveicieni Jaunajā gadā. Tieši 24:00 Liepājas debesīs šausies krāšņa uguņošana.

Svinības turpināsies arī Liepājas izklaides un mūzikas klubos. Piemēram, Liepājas rokklubā Fontaine Palace, blūza un džeza klubā Fire Bar un bārā Prison Bar notiks tradicionālās Jaungada svinības ar vairāku kolektīvu piedalīšanos.

Rēzeknē: Latgales vēstniecībā Gors

Jaunā gada sagaidītājus Latgales vēstniecībā Gors priecēs Eiropas un Krievijas mūzikas hiti grupas Granati sniegumā, jaunieši no deju kopas Dziga, cirka mākslinieki un citi muzikāli pārsteigumi. Pasākuma programma no plkst. 22:00 līdz 1:00, pēc tam - dejas kopā ar dīdžeju Ēriku. Īsi pirms pusnakts ikviens pasākuma apmeklētājs varēs doties uz jumta terasi, kur tiks sveikts Jaunais gads un vērota uguņošana.

Valmiera:

Pusstundu pēc pusnakts Valmieras Kultūras centrā notiks Jaungada balle. Spēlēs grupas "Kantoris 04" un "Džentlmeņu špagats".

Cēsis:

31.decembrī plkst.23.30 Vienības laukumā sāksies Jaunā gada sagaidīšana mūzikas, labo vārdu un vēlējumu pavadībā. Plkst.24.00 gaidāms svētku salūts.

Balvi:

1. janvārī plkst.00.30 laukumā pie Balvu Kultūras un atpūtas centra sāksies Jaungada salūts. Plkst. 1.00 Balvu Kultūras un atpūtas centrā sāksies Jaungada balle.

Alūksne:

Pusnaktī pie Alūksnes Jaunās pils notiks gadumijas svētku uzruna un uguņošana. 1.janvārī plkst.00.15 Alūksnes pilsētas Tautas namā notiks Jaungada nakts balle kopā ar Uldi Mūrnieku un Arni Grāpu. Balles starplaikos 80.gadu hīti; mazajā zālē DJ parāde.

Ventspils:

Lielā prospekta un Aleksandra ielas krustojumā (pretī OC „Ventspils” stāvlaukumam) plkst. 23:00 muzicē grupa „Linga”, sekos svētku uzruna, uguņošana.

Arī citās pilsētās jaungada naktī ar krāšņām programmām sola izklaidēt mūzikas klubi un kultūras nami.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV