Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sākas pieteikšanās konkursam „Biznesa nakts”

Easyget.lv, 03.02.2014. 11:57

27. un 28. februārī Biznesa augstskolas Turība Biznesa inkubatorā norisināsies realitātes šova cienīgs konkurss "Biznesa nakts", kur 15 komandas izstrādās biznesa idejas un cīnīsies par galveno konkursa balvu - 700 eiro.
Sākas pieteikšanās konkursam „Biznesa nakts”

Katras komandas uzdevums būs izvēlēties vienu no sešām problēmsituācijām un 24 stundu laikā rast risinājumu caur biznesa prizmu. Ieva Melbārde Biznesa augstskola Turība Biznesa inkubatora vadītāja stāsta: „Šajā konkursā aicināts piedalīties ikviens, neskatoties ne uz vecumu, ne nodarbošanos. Mēs vēlamies, lai šajā konkursā cilvēki ne tikai cīnās par galveno balvu 700 eiro, bet arī iepazīstas ar visdažādākajiem cilvēkiem un pārliecinās, ka īsā laika posmā, pilnībā koncentrējoties uz uzdevumu, var radīt vērtīgas idejas, kas iespējams ir pamats jaunai biznesa idejai.”

Atklājot konkursu, komandas tiks iepazīstinātas ar sešām problēmsituācijām un saņems norādes, kas jāņem vērā šo 24 stundu laikā. 28. februāra rītā sāksies komandu prezentācijas konkursa žūrijai, un labākā komanda saņems 700 eiro naudas balvu no Swedbank.

Pieteikties šim konkursam komandas trīs cilvēku sastāvā var līdz 16. februārim, aizpildot pieteikuma anketu un to nosūtot uz e-pastu biznesa.nakts@turiba.lv. Nolikums par dalības nosacījumiem un pieteikuma anketa atrodama konkursa Facebook mājas lapā www.facebook.com/biznesanakts.

No saņemtajiem pieteikumiem tiks atlasītas 15 komandas. Pieteikumā tiks vērtēta sadaļa „Motivācija”, tāpēc komandas aicinātas šo sadaļu aizpildīt īpaši rūpīgi un radoši. Sadaļu „Motivācija” var aizpildīt ne tikai rakstiski, bet var iesniegt arī video, prezentācijas formātā u.c.

Konkurss „Biznesa nakts” tiek organizēts, pateicoties „Latvijas Studentu biznesa inkubatoru iniciatīvai”, kur apvienojušies ir Biznesa augstskola Turība, Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas, Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes, Rīgas Tehniskās universitātes Biznesa inkubatori.

Pieteikties konkursam komandas var līdz 16. februārim!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV