Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Labākie Latvijas šefpavāri izstādē "Balttour 2014"

Easyget.lv, 05.02.2014. 15:42

Kaņepju uzpūtenis, ozolzīļu saldējums, cidoniju putas... Tik gardi, ka siekalas saskrien mutē? Labāk vienreiz nogaršot nekā simtreiz par to dzirdēt, tāpēc nāc uz izstādi "Balttour 2014" no 7. līdz 9. februārim Ķīpsalā un izbaudi mūsdienu Latvijas garšu.
Labākie Latvijas šefpavāri izstādē "Balttour 2014"

Māris Jansons, Ingmārs Ladigs, Andris Rūmītis, Raimonds Zommers, Svetlana Riškova... tie ir tikai daži no Latvijas labākajiem šefpavāriem, kas visās trīs izstādes dienās apmeklētājus aicinās doties pārsteidzošā garšas piedzīvojumā, kura galvenais mērķis ir iepazīstināt ar mūsdienu Latvijas virtuvi.

"Izstādē darbosies divas atvērtā tipa virtuves, tāpēc apmeklētājiem būs unikāla iespēja ielūkoties aizkulisēs, kā darbojas šefpavāri, uzdot mums jautājumus, sekot ēdienu gatavošanas procesam, vērot paraugdemonstrējumus un, protams, arī nogaršot!" stāsta Latvijas "Pavāru kluba" prezidente, restorāna "Elements" šefpavāre Svetlana Riškova.

"Kaņepju uzpūtenis, ozolzīļu saldējums, cidoniju putas... ar tik latvisku buķeti izstādē "Balttour 2014" sevi prezentēs restorāns "Kaļķu vārti". Tiekamies!" aicina viens no visvairāk titulētajiem šefpavāriem Latvijā – Raimonds Zommers. Starp citu, tieši viņš ir TV šova "Mūsdienu Latvijas garša" 3. sezonas uzvarētājs!

Piektdien, 7. februārī, no plkst. 13.00 līdz 18.00 kopā ar Māri Jansonu no restorāna "Bibliotēka Nr. 1" un Andri Rūmīti no restorāna "Burkāns".

Sestdien, 8. februārī, no plkst. 11.00 līdz 13.00 ar šefpavāri Svetlanu Riškovu no viesnīcas "Tallink Hotel Riga" un Valteru Zirdziņu no "Valtera restorāna". Savukārt no plkst. 14.00 līdz 18.00 gardēžus aicina Juris Dukaļskis no "3 pavāru restorāna" un Raimonds Zommers no restorāna "Kaļķu vārti".

Svētdien, 9. februārī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 "Pavāru kluba" ekspozīcijā darbosies šefpavāri: Jevgeņijs Ponomarjovs no restorāna "Gastronome" un Ingmārs Ladigs no restorāna "Ostas skati".

Kā zināms, no 7. līdz 9. februārim Ķīpsalā notiks 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2014", kas katru aicinās apskatīt, izbaudīt un izvēlēties sev jaunās sezonas karstākās un izdevīgākās tūrisma iespējas un piedāvājumus Latvijā, Baltijā un visā pasaulē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV