Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Aleksa Meja meistarklase „Seksa meistarības noslēpumi”

Easyget.lv, 07.02.2014. 10:00

Festivāla „Erots 2014” īpašais viesis būs seksa guru no Holandes - Alekss Mejs. Festivāla pirmajā dienā, 21. februārī, plkst. 21.00 viņš vadīs meistarklasi „Seksa meistarības noslēpumi”.
Aleksa Meja meistarklase „Seksa meistarības noslēpumi”

Alekss Mejs ir pasaules vadošais eksperts seksa un attiecību jomā no Holandes un autors transformāciju programmām gan sievietēm, gan vīriešiem. Viņš dzimis Maskavā. Uzreiz pēc universitātes beigšanas aizbraucis uz Rietumiem. Tālāko izglītību ieguvis Nīderlandē un ASV. Ilgu laiku strādājis par dīdžeju un piedalījies tādu lielu Eiropas reivu kā „Sensation White” organizēšanā.

Aleksa Meja semināri un treniņnodarbības notikušas Monreālā, Ņujorkā, Amsterdamā, Kopenhāgenā un Oslo, bet tagad arī Krievijā, Ukrainā un Rīgā. 20 gadu darbs abu dzimumu attiecību uzlabošanas jomā sniedzis iespēju palīdzēt tūkstošiem cilvēku attiecības un intīmo dzīvi pacelt jaunā līmenī. Daudziem tās ir atjaunotas laulību attiecības, novērstas šķiršanās. Tūkstošiem dāmu pirms tam nezināja, kas ir orgasms. Alekss ir termina „seksa elite” autors. Ar to autors vēlas pateikt, ka vīrieši un sievietes, kas piedalījušies mācību programmās, kļūst par labākiem mīlniekiem pat ļoti prasīgu partneru acīs.

Par Aleksa treniņnodarbībām ir daudz strīdu, daudz sarunu. Treniņnodarbības ir neredzētas, neparastas, neordināras un tās nav masveida. Alekss pievērš uzmanību ar to, ka nevienā brīdī viņa treniņnodarbībās nav materiālu, kurus var kaut kur izlasīt vai apskatīt video interneta vidē. Treniņnodarbību dalībnieki apgalvo, ka nekad sekss un attiecības ar partneri nav snieguši tik daudz apmierinājuma kā pēc Aleksa treniņnodarbībām. Tikai praktiski padomi. Viss ir pārbaudīts, darbojas un ir gatavs tūlītējai pielietošanai. Viņš ir populāro kursu sēriju „G punkta noslēpumi”, „Kā paildzināt dzimumaktu”, „Seksa akadēmija sievietēm” un „Seksa pozīcijas maksimālai baudai” izveidotājs. Grāmatu „Sekss — praktiskā pieredze vīriešiem”, „Sekss —praktiskā pieredze sievietēm” un „11 sieviešu orgasma veidi” autors.

Meistarklase notiks krievu valodā izstāžu zāles konferenču zālē (otrajā stāvā). Ieeja meistarklasē ar izstādes „Erots 2014” biļetēm, bet meistarklases noslēgumā tiks izlozēts viens bezmaksas ielūgums uz sieviešu divu dienu treniņnodarbībām „Attiecību intīmā puse”, kas norisināsies viesnīcas „Astor Hotel Riga” konferenču zālē 22. – 23. februārī. Informāciju par šo pasākumu atradīsit vietnē www.sexual.lv.

Turklāt meistarklasē būs iespēja pieteikties uz tuvākajām Aleksa Meja treniņnodarbībām – sieviešu treniņu „Attiecību intīmā puse” (22. – 23. februārī) un vīriešu treniņnodarbībām „Sexual Mastery” (17. – 18. maijā), Rīgā par īpašu cenu.

Biļetes uz „Erots 2014” ir nopērkamas “Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, Ķīpsalas hallē darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30, kā arī intīmpreču veikalā „Kupidons Plus” (adreses: Aleksandra Čaka ielā 72 un Alfrēda Kalniņa ielā 4). Ieeja no 18 gadu vecuma!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV