Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nākamā nedēļa būs karsta un lietaina

LETA, 26.05.2007. 11:30

Nedēļas nogale un nākamā nedēļa gaidāma karsta, jo gaisa temperatūra sasniegs pat plus 32 grādus, tomēr būs arī lietus un pērkona negaiss, prognozēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.
Nākamā nedēļa būs karsta un lietaina
Laiks būs nepastāvīgs, jo to noteiks plašs zema spiediena apgabals Eiropas centrālajā daļā. Bieži gaidāms īslaicīgs lietus ar pērkona negaisu.

Galvenokārt pūtīs lēns un mērens ziemeļaustrumu, austrumu vējš, tomēr pērkona negaisa laikā tas būs brāzmains.

Gaisa temperatūra naktīs būs no plus 14, plus 19 grādiem, savukārt dienas laikā gaiss iesils līdz pat plus 25, plus 32 grādiem. Paredzams, ka karstums mazināsies nedēļas otrajā pusē.

Šonedēļ diennakts vidējā gaisa temperatūra pirmdien un trešdien bija trīs līdz piecus grādus virs normas, bet otrdien - gandrīz deviņus grādus virs normas. Otrdien gaisa temperatūra sasniedza plus 29 grādus. Šajā dienā daudzviet Latvijā uzstādīts jauns šīs dienas maksimālās gaisa temperatūras rekords. Savukārt ceturtdienas naktī zāles virskārtā temperatūra noslīdēja līdz mīnus 2 grādiem.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV