Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgas Centrāltirgus sveiks sievietes 8. martā

Easyget.lv, 04.03.2014. 15:52

Sestdien no plkst. 11.00 līdz 14.00 Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā notiks svētku koncerts, bet sakņu paviljonā notiks franču konditoru meistardarbnīca.
Rīgas Centrāltirgus sveiks sievietes 8. martā

„Centrāltirgū vislabāk redzams, ka tieši sievietes ļoti bieži rūpējas par gardu maltīti, cenšoties atrast labākos produktu, ar kuriem lutināt savu ģimeni un vīriešus, un tāpēc ne tikai šajā, bet arī citās dienās sievietes ir jālutina ar patīkamiem pārsteigumiem. Mēs ceram, ka 8.martā mums tas izdosies,” par saviem novērojumiem un iecerēm stāsta RPAS „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Sestdien no plkst. 11.00 līdz pat 14.00 mūziķi Ivo Grīsniņš-Grīslis, Mārtiņš Ruskis, Mārtiņš Jātnieks un Rihards Lībietis iepriecinās ikvienu apmeklētāju ar dziesmām, turklāt dāmas tiks iepriecinātas ar krāšņuiem pārsteigumiem.

Tajā pašā laikā sakņu paviljonā raidījuma „Garšīgi dzīvojam” virtuvē būs franču konditoru meistardarbnīca, kurā notiks D’Artanjana un trīs musketieru dzimtajā pusē – Gaskoņā (Francija) – dzimušā „Franču maiznīca” īpašnieka Bernāra Laranē un franču konditora Arno Dibuā paraugdemonstrējumi un padomi, kā arī pagatavoto gardumu degustācijas.

8.martā visi pasākumi būs bez maksas un ikviens ir laipni gaidīts pozitīvā un radošā atmosfērā iepirkties Rīgas Centrāltirgū, iegūt iedvesmu un patīkamas emocijas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV