Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Aicina pieteikt projektus Rīgas svētkiem

Easyget.lv, 05.03.2014. 16:51

Rīgas pilsētas svētki šogad notiks no 15. līdz 17. augustam.
Aicina pieteikt projektus Rīgas svētkiem

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) tradicionālo kultūras pasākumu projektu finansēšanas konkursa ietvaros izsludina projektu pieteikumu iesniegšanu 2014. gada Rīgas svētkiem, kas šogad notiks no 15. līdz 17. augustam.

Pilsētas svētki ir tradicionāls Rīgas pašvaldības organizēts pasākums, kura programmu veido daudzveidīga trīs dienu kultūras, izglītojošu, atpūtas un izklaides pasākumu programma plašai mērķauditorijai.

Atbilstoši 2014. gada svētku izvēlētajai pamattēmai „Tilti” un konkursa darba uzdevumam, projektu iesniedzēji aicināti sagatavot piedāvājumus mākslinieciski vienotām pasākumu programmām, izmantojot mākslas žanru un formu daudzveidību, profesionālu mākslinieku un kolektīvu, kā arī amatiermākslas kolektīvu programmas un priekšnesumus. Īpašus pasākumus un aktivitātes dažāda vecuma bērniem, pusaudžiem un jauniešiem, projektu iesniedzēji aicināti sagatavot „Bērnu dienas” programmai, piedāvājot visai ģimenei iesaistīties un līdzdarboties svētku norisēs un atraktīvā spēles formā izzināt nozīmīgus notikumus Rīgas vēsturē, kultūrā, zinātnē un citās jomās.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē: www.kultura.riga.lv sadaļā „Finansēšanas konkursi”. Projektu pieteikumi Rīgas svētkiem jāiesniedz RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā (K. Valdemāra ielā 5) līdz 31. marta plkst. 12.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV