Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājā Lieldienas sagaidīs ar tirdziņu Kungu ielas radošajā kvartālā

Easyget.lv, 12.03.2014. 13:16

20. aprīlī Kungu ielas radošajā kvartālā ikviens tiks aicināts piedalīties Lieldienu tradīciju saglabāšanā un piedalīties pasākumā „Nākat lieli, nākat mazi Lielo dienu lūkoties”.

Tuvojoties Lieldienām, kas nes sev līdzi arī pavasarīgas noskaņas ne tikai dabā, bet arī cilvēku sirdīs un mājās, aicinām rotāties un iegādāties sev noderīgas lietas svētku tirdziņā. Kungu ielas radošajā kvartālā tirgotāji piedāvās iegādāties amatnieku darinājumus, rotājumus, dāvanas, suvenīrus, kā arī dažādus lauku labumus un vietējo mājražotāju produkciju.

Jau Ziemassvētku pasākuma „Piparkūku sirds” laikā tirdziņš Kungu ielas radošajā kvartālā ieguva apmeklētāju atzinību un bija lieliska vieta, kur satikties vietējiem tirgotājiem un pircējiem. Turpmāk satikšanās solās kļūt par tradīciju, jo no aprīļa pasākumi notiks ik mēnesi, turklāt vasarā pat divas līdz trīs reizes mēnesī.

Apmeklētāji būs mīļi gaidīti Lieldienu tirdziņā Kungu ielas radošajā kvartālā, Kungu ielā 24, lai kopā radītu svētku sajūtu un rūpētos par pavasara noskaņu ikvienā sirdī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV