Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Centrāltirgus aicina uz Lieldienu iešūpošanu

Easyget.lv, 14.04.2014. 11:22

18. aprīlī no plkst. 11.00 līdz 15.00 Rīgas Centrāltirgū notiks Lieldienu iešūpošana, uz kuru īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem.
Centrāltirgus aicina uz Lieldienu iešūpošanu

„Vēlamies, lai ikdiena, kuru nereti pavada steiga un daudzie pienākumi, ik pa laikam mijas ar svētkiem, kad mūsu apmeklētāji nesteidzīgi var baudīt iepirkšanos, bērniem ir iespēja iesaistīties radošās aktivitātēs un ģimenēm kopā pavadītais laiks ir aizraujošs un piepildīts. Esam rūpējušies, lai mūsu apmeklētāji Lieldienās sajustu īpašu svētku atmosfēru un šefpavāra meistarklasē uzzinātu arī ko jaunu, kā bagātināt ģimenes ikdienas un svētku mielastu,” uzsver RPAS „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Nēģu laukumā Lailas Kirmuškas un Lieldienu zaķa vadībā no plkst. 11.00 līdz 15.00 ikviens varēs iesaistīties Lieldienu zaķu gatavošanā, olu krāsošanā, lielformāta olu apgleznošanā, kā arī mazākie Centrāltirgus apmeklētāji varēs ļauties seju apgleznošanai, lai pārtaptu par Lieldienu zaķa radiniekiem.

Visu pasākuma laiku Nēģu laukumā būs iespēja spēlēt lielformāta vides spēles, piedalīties olu ripināšanas sacensībās, savukārt trušu aplociņā tuvāk iepazīt Lieldienu Zaķa radiniekus – trušus.

Savukārt sakņu paviljonā, raidījuma „Garšīgi dzīvojam” virtuvē no 11.00 līdz 15.00 notiks pankūku meistardarbnīca kopā ar šefpavāru Havjeru Garsiju. Turpat notiks aklā degustācija – gardākā biezpiena noteikšana, kā arī kopīgi veidosim Rīgas Centrāltirgus „Gardēžu klubu”, iesniedzot katrs savu Lieldienu svētku mielasta recepti

18.aprīlī visi pasākumi būs bez maksas un ikviens ir laipni gaidīts pozitīvā un radošā atmosfērā iepirkties Rīgas Centrāltirgū, iegūt iedvesmu un patīkamas emocijas.

Svētku laikā 17., 18. un 19.aprīlī Centrāltirgū notiks arī Lieldienu tirdziņš.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV