Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izsludināta pieteikšanās brīvdabas krāmu tirdziņam

Easyget.lv, 15.04.2014. 10:45

Līdz 22. aprīlim katram, kam iekrājies lieku mantu kalns, ir iespēja pieteikties brīvdabas krāmu tirdziņam, kas norisināsies 3. maijā Avotu ielas galā – skvērā pie Sv. Pāvila baznīcas. Laipni gaidīts ir ikviens, kas sevī jūt tirgotāja azartu un vēlmi dot lietām otru dzīvi.

Kopš pirmās tirgus dienas 2012. gada rudenī, Avotu ielas krāmu tirdziņš, pateicoties arvien pieaugošai cilvēku interesei, ir kļuvis nu jau par apkaimes tradīciju, kas sapulcē gan vietējos iedzīvotājus, gan viesus no citām Rīgas apkaimēm.

Daudzi jauni tirgotāji jautā, vai dalība tirdziņā atmaksājas. Protams, atmaksājas - labi pavadīts laiks, jauna pieredze, iztīrītas skapjaugšas un kāda lieka monētiņa makā – tāda ir krāmu tirgus pozitīvā bilance. Finansiālais iegumums gan ir atkarīgs no katra pārdevēja piedāvājuma un individuālajām andelmaņa prasmēm, bet pats tirgus laukums ir vislabākā skola – tie, kas no rīta vēl latviski kautrā manierē baidās savu preci slavēt un piedāvāt, pēc pāris stundām jau apguvuši pamatkursu tirgošanā.

Tāpēc – nebaidies ne nieka, un piesakies arī tu! Kleitas un kurpes, trauki un citi sadzīves priekšmeti, grāmatas un pastkartes, rotas un aksesuāri – visas šīs lietas tiek gaidītas 3. maija tirdziņā.

Iegūt sīkāku informāciju par tirdziņu, kā arī aizpildīt pieteikšanās anketu iespējams tirdziņa mājaslapā http://avotuielasapkaime.blogspot.com/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV