Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Spīķeru kvartāls ar Lieldienu svinībām sāk jauno sezonu

Easyget.lv, 15.04.2014. 11:47

Nedēļas nogalē Spīķeru kvartāls aicina uz sezonas atklāšanas pasākumu „Pavasaris atmodina Spīķerus”.
Spīķeru kvartāls ar Lieldienu svinībām sāk jauno sezonu

Spīķeru kvartāls 19.aprīlī plkst. 10:00 – 19:00 aicina ieskandināt Lieldienas. Visas dienas garumā Spīķeru laukumā notiks tautas mūzikas un folkloras kopas koncerts, bērni varēs darboties radošajās darbnīcās, tāpat apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt mājražotāju un amatnieku tirdziņu, kā arī tiks atklāta stādu sezona ar pirmo stādu tirdziņu sezonā.

Visas dienas garumā, no 11.00 – 18.00, Spīķeru laukumā muzicēs un aicinās iet rotaļās dažādas tautas mūzikas un folkloras grupas: folkloras kapella “Maskačkas spēlmaņi”, tautas tradīciju kopa “Budēļi”, kokļu kvartets “Kārta studija”, tradicionālās dziedāšanas grupa “Saucējas” un folkloras kopa “Grodi”.

Spīķeru kvartālā no 10.00 – 18.00 būs pieejams amatnieku, mājražotāju un stādu tirgus, kurā tirgotāji no visas Latvijas piedāvās visdažādākos produktus mājai, lauku labumus, saldumus un rotas lietas, tāpat arī augļu koku krūmus, ziemciešu stādus un citus stādus dārzam.

Paši mazākie Spīķeros no 12.00 aicināti piedalīties dažādās radošajās darbnīcās, kopā zīmēsim un krāsosim, veidosim maskas un muzikālos instrumentus, bet vecāki un vecvecāki varēs izmēģināt savas prasmes floristikas darbnīcā. Tāpat kā daba, arī Latvijas supervaronis Cūkmens ir pamodies no ziemas miega un būs gatavs atgādināt par skaistu un sakoptu dabu.

Pasākumu organizē biedrība “Rīgas Spīķeri”, pasākumu atbalsta: Rīgas Dome, Latvijas valsts meži, Z/S Rasas. Ieeja pasākumā bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV