Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgas Tvīda brauciens 2014 jau šodien

Easyget.lv, 03.05.2014. 07:56

3. maijā 15:00 kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 pie Raiņa pieminekļa sāksies pulcēšanās Rīgas Tvīda braucienam. Brauciena starts paredzēts 17:00.
Rīgas Tvīda brauciens 2014 jau šodien

Tvīda brauciena (Tweed Run) tradīcija ir aizsākusies 2009. gadā Londonā, un šobrīd ir kļuvusi par neatņemamu pilsētas kultūras sastāvdaļu visā pasaulē.

Brauciena galamērķis ir kluba “Piens” pagalms Aristīda Briāna ielā 9, kur ar grupas Jakob Noiman Festival Band uzstāšanos tiks noslēgta Rīgas Velo nedēļa. Kā katru gadu, arī šogad izsmalcinātāko tērpu un divriteņu īpašniekiem tiks piešķirti Tvīda Karaļa un Tvīda Karalienes tituli.

Lai piedalītos Tvīda braucienā, nav jābūt senlietu kolekcionāram vai modes salona īpašniecei – viss, kas nepieciešams, ir divritenis un nedaudz izdomas. Arī visvienkāršākā žakete un kleita lieliski iederēsies Tvīda brauciena etiķetē.

Tvīda braucienu organizē Latvijas Veclaiku divriteņu klubs un Ērenpreiss velosipēdu darbnīca sadarbībā ar Rīgas Velo nedēļu un Rīgas domes Satiksmes departamentu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV