Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

FOTO: Aizvadīts piektais Rīgas Tvīda brauciens

Easyget.lv, 04.05.2014. 00:48

3. maija pēcpusdienā kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 pie Raiņa pieminekļa tika dots starts tradicionālajam Rīgas Tvīda braucienam.
FOTO: Aizvadīts piektais Rīgas Tvīda brauciens

Galerijas:

Par brauciena galamērķis izraudzīts kluba “Piens” pagalms, kur ar grupas Jakob Noiman Festival Band uzstāšanos tiks noslēgta Rīgas Velo nedēļa. Arī šogad izsmalcinātāko tērpu un divriteņu īpašniekiem tiks piešķirti Tvīda Karaļa un Tvīda Karalienes tituli.

Tvīda braucienu organizē Latvijas Veclaiku divriteņu klubs un Ērenpreiss velosipēdu darbnīca sadarbībā ar Rīgas Velo nedēļu un Rīgas domes Satiksmes departamentu.

Latvijā pirmos Tvīda braucienus Latvijas Veclaiku divriteņu klubs un Ērenpreiss velosipēdu darbnīca rīkoja 2010. gada maijā Liepājā un septembrī - Rīgā, kuros katrā piedalījās apmēram 100 -150 dalībnieki. Gūstot pozitīvo atsaucību, 2011. gada 7. maijā Rīgā norisinājās otrais Rīgas Tvīda brauciens, kas pulcēja jau ap 400 dalībniekiem, bet gadu vēlāk dalībnieku skaits bija gandrīz 600.

Video (c) Vladislavs Podvinskis

Foto: Rīgas Tvīda brauciens 2014. (c) Dace Voitkeviča

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV