Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Foto: Liepājas 5. Tvīda brauciens pulcē ap pusotru simtu dalībnieku

Easyget.lv, 14.05.2014. 10:52

Saulainā 10.maija pēcpusdienā Rožu laukumā varēja sastapt tvīdā tērptus kungus un dāmas, kas bija ieradušies parādīt savus veclaiku divriteņus vai saposuši mūslaiku velosipēdus, lai dotos kopīgā veloparādē pa Liepājas ielām, informē Agita Vucena.
Foto: Liepājas 5. Tvīda brauciens pulcē ap pusotru simtu dalībnieku

Galerijas:

Lai gan šogad Tūrisma sezonas atklāšana un Tvīda brauciens iegadījās pārceltajā darbadienā, dalībnieku skaits būtiski nesamazinājās, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem. Pēc organizatoru reģistrācijas datiem Tvīda braucienā piedalījās 157 dalībnieki, no kuriem vairāki bija ieradušies arī no citām Latvijas pilsētām. Arī gadi nav bijis šķērslis, lai skaisti sapostos un izbrauktu ar velosipēdu – dalībnieku vidū bija manāms ne viens vien iesirms kungs un dāma. Ar savu centību apbrīnu izraisīja arī mazie velobraucēji.

Pēc brauciena dalībnieki tika aicināti baudīt vakaru mājīgajā Kungu ielas radošajā kvartālā, kur bija iespēja noklausīties Gulbju Dīķa Jazz Band koncertu, izdancoties kopā ar Liepājas danču klubu, ko pavadīja grupa „Karogi”, un nofotografēties 20-to gadu stilā iekārtotā fotostūrītī.

Jau tradicionāli tika izvēlēta Modīgākā dāma un Švītīgākais kungs. Pie vērtīgām balvām tika arī Tvīda ģimene un Mīlīgākais pāris. Tā kā gandrīz visi dalībnieki bija ļoti piedomājuši pie saviem tērpiem, pārējās Liepājas uzņēmēju sarūpētās balvas tika izlozētas.

Foto: Liepājas 5. Tvīda. Foto (c) Ritvars Sproģis, Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV