Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pamela Andersone spiesta taisnoties savu bērnu priekšā

LETA, 31.05.2007. 10:10

Pēc filmas "Borat" ("Borats") iznākšanas uz ekrāniem slavenā kanādiešu modele un aktrise Pamela Andersone bijusi spiesta izstāstīt saviem bērniem par skandalozo videoierakstu, kurā viņa redzama kaila un mīlējamies ar savu tā laika vīru amerikāņu rokgrupas "Motley Crue" bundzinieku Tomiju Lī.
Pamela Andersone spiesta taisnoties savu bērnu priekšā
Filmā, kuras pilnais nosaukums ir "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" ("Borats: Amerikas kultūras mācība par labu dižajai Kazahstānai"), vietām redzami klipi no šī videokasetes, kas savulaik pat tika pirātu plaši tiražēta.

Andersone atzina, ka "padevusies", kad viņas dēli - desmit gadus vecais Brendons un deviņus gadus vecais Dilans - gribējuši redzēt filmu par "Boratu", un tas viņu piespiedis izstāstīt viņiem visu par plaši pazīstamo videoierakstu.

"Viņi ļoti gribēja redzēt "Boratu", un es beigās neizturēju un padevos, un atļāvu viņiem to skatīties, jo visi viņu draugi jau to bija redzējuši," stāstīja modele. "Es viņiem tad sacīju: "Pirms jūs skatāties "Boratu", mums ir nopietni jāizrunājas par dažām lietām.""

Tad viņi uzreiz teica: "Mēs visu zinām par žurnāliem." (Andersone savulaik daudz pozējusi kaila populārākajos vīriešu žurnālos).

''Man uzreiz kā akmens no sirds novēlās, jo to vairs paskaidrot nevajadzēja.''

"Es vienkārši notrallināju pāri tām vietām, kuras es negribēju, lai viņi dzird," viņa turpināja "Patiesībā es viņiem visu pateicu. Es viņiem pateicu - zināt, kad es pirmo reizi biju kopā ar jūsu tēvu, mēs mēdzām visu ierakstīt videokasetē. Savus kailos ķermeņus, apskaušanos, skūpstīšanos un visas tās ''foršās'' lietas, taču tad kāds pēkšņi nozaga šo videokaseti. Es atceros, ka filmas skatīšanās laikā Dilans sacīja: ''Tu gribi teikt, ka šo ir redzējuši visi?" Un es teicu: "Jā.""

Blondā aktrise, kura deviņdesmitajos gados iekaroja slavu ar dalību seriālā "Baywatch" ("Pludmales patruļa"), no 1995. līdz 1998.gadam divas reizes bija precējusies ar grupas "Motley Crue" bundzinieku Tomiju Lī, kurš ir abu viņas bērnu tēvs. Šajā laikā mīlnieki vairākas reizes šķīrās un izlīga.

Kopš 2000.gada Andersoni saistīja romantiskas attiecības ar amerikāņu mūziķi "Kid Rock", bet 2003.gadā dēka pārtrūka.

2005.gadā pat parādījās baumas, ka viņa atkal (trešo reizi) precēsies ar Lī, bet tās tika ātri noliegtas.

Tomēr 2006.gada vasarā viņa salaulājās ar "Kid Rock" vairākās ceremonijās un svinībās dažādās pasaules vietās, lai gan Andersone savu gaidāmo kāzu priekšvakarā atzinās, ka joprojām mīlot savu iepriekšējo vīru.

Iespējams, tas kļuva par vienu no iemesliem, kādēļ blondā aktrise pēc dažiem mēnešiem 2006.gada novembrī iesniedza tiesā prasību par laulības šķiršanu un paziņoja, ka turpmāk vairs neprecēšoties un bērnus audzināšot viena, savukārt "Kid Rock" ilgi laiku netērēja un sāka satikties ar jaunu modeli - Meiju Andersenu.

Šķiršanās sakrita arī ar laiku, kad savas jaunās filmas "Blonde and Blonder" ("Blonda un vēl blondāka") uzņemšanas laikā Vankūverā Andersone pārcieta spontāno abortu, kas arī var būt viens no tik ātrās šķiršanās iemesliem.

Nav zināms, vai paguva tapt kāds Pamelas un "Kid Rock" "kailais ģimenes arhīvs", taču agrāk blondajai modelei regulāri patika filmēties kopā ar saviem tā brīža draugiem, kuri parasti vienmēr izrādījušies rokmūziķi, piemēram, Brets Maikls no pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados populārās rokgrupas "Poison". Tā kā gaidāms, ka Andersones saruna ar dēliem par neērtiem un mulsinošiem jautājumiem vēl turpināsies.

Šogad Andersonei tas jau bija otrais pārbaudījums. Martā viņu un viņas kolēģi no filmas "Blonde and Blonder" aktrisi Denīzi Ričardsu iesūdzēja tiesā divi paparaci, kas vēl apgalvoja, ka viņas abas melojušas varas iestādēm.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV