Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tiks ierobežota satiksme Rīgā, 11.novembra krastmalā

LETA, 02.06.2007. 09:15

Pasākuma "Pasaule pret homoseksuālismu" laikā ierobežos satiksmi Rīgā, 11.novembra krastmalā.

Pasākums notiks 3.jūnijā no plkst.11 līdz 17 krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

No šodienas plkst.20 līdz 4.jūnijam plkst.4 transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt šajā ielas posmā. Atstātos transportlīdzekļus policija pārvietos uz tuvāko atļauto stāvvietu.

Policija no šodienas plkst.21 līdz 4.jūnijam plkst.4 slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, slēgs kravas transportlīdzekļu satiksmi Eksporta ielas posmā no Hanzas līdz Muitas ielai un Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 11.novembra krastmalai.

Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" uzdots sagādāt autoevakuatorus pēc Rīgas Pašvaldības policijas vai Ceļu policijas norādījumiem, izvietot norobežojošās barjeras pēc policijas norādījumiem, kā arī slēgt Vecrīgas kontrolposteni Poļu gātē no šodienas plkst.21 līdz 4.jūnijam plkst.4.

No šodienas līdz 3.jūnijam pasākuma "Pasaule pret homoseksuālismu" vietā atļaus veikt nepieciešamā tehniskā aprīkojuma montāžas un demontāžas darbus, kuru laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņu līmenis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV