Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Zatleram izraudzīta padomniece ārlietās

LETA, 02.06.2007. 18:04

Jaunajam Valsts prezidentam Valdim Zatleram Ārlietu ministrija ir izraudzījusi padomnieci ārlietās Leldi Tipāni.
Zatleram izraudzīta padomniece ārlietās

Kā raksta laikraksts "Diena", par Zatlera pašreizējā runasvīra Normunda Beļska turpmāko statusu vēl nav lemts, taču vismaz līdz amatā stāšanās brīdim viņš būs tas cilvēks, kas uzturēs saikni ar masu medijiem.

Saeimas priekšsēdis Indulis Emsis (ZZS), kā arī premjera pārstāvētās Tautas partijas frakcijas vadītājs Māris Kučinskis apgalvojuši, ka partiju pārstāvji Zatlera komandas komplektēšanā neiesaistīšoties.

"Tas ir tikai viņa paša jautājums," sacījis Emsis. Tāpēc Zatleram būs svarīgi svētdien, kad Jūrmalas rezidencē notiks pirmā oficiālā jaunā prezidenta tikšanās ar Vīķi-Freibergu, uzklausīt tagadējās prezidentes pieredzi. Viņam ir ieplānota tikšanās arī ar bijušo prezidentu Gunti Ulmani.

Ļoti svarīgajā padomnieku izvēlē juridiskajos un drošības jautājumos Zatlers iecerējis konsultēties ar šīs jomas speciālistiem, pastāstījis Beļskis.

Pēc ievēlēšanas amatā Valsts prezidenta un Saeimas drošības dienests V.Zatleram nodrošināja apsardzi, viņš izmanto arī dienesta automašīnu.

Ja pirms ievēlēšanas Zatlers vēl bijis noskaņots iegriezties arī savā slimnīcā un pat veikt vairākas operācijas, tad jau otrajā dienā pēc šī notikuma viņš esot sapratis, ka tas laikam tomēr nebūs iespējams, jo darbs slimnīcā prasa milzīgu koncentrēšanos, kas vairs nav iespējams, jo gatavošanās jaunajam amatam jau ir sākusies.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV