Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Koncerts pret homoseksuālismu

easyget.lv/LETA, 04.06.2007. 09:15 | komentāri (9)

Laikraksta "Rītdiena" rīkotais koncerts "Pasaule pret homoseksuālismu" vakar piesaistīja visai ievērojamu rīdzinieku interesi un 11.novembra krastmalā bija pulcējušies vairāki tūkstoši cilvēku.
Koncerts pret homoseksuālismu

Galerijas:

Kopumā pasākums noritēja visai mierīgā gaisotnē. Salīdzinoši ar Vērmanes dārzu, kur notika seksuālo minoritāšu gājiens, policijas spēku krastmalā bija nedaudz un kārtību pamatā nodrošina Rīgas Pašvaldības policija.

Pasākumā laikraksta "Rītdiena" aktīvisti vāca parakstus memorandam, ar kuru valsts vara "tautas vairākuma vārdā" tiek aicināta ierobežot homoseksuālisma popularizēšanu, jo tā esot izvirtība, graujoši ietekmējot bērnus un apdraudot ģimeņu veidošanu. Līdzīga satura runas izskanēja arī no koncerta skatuves. 

Piemēram, pēc Romas katoļu baznīcas kardināla Jāņa Pujāta vārdiem - ir svarīgi nosargāt un saglabāt likumus, kas labvēlīgi tradicionālajai ģimenei, un nepieļaut homoseksuālisma atbalstu ar likumu. Viņš aicināja sabiedrību nepieļaut homoseksuālisma popularizēšanu skolās, bērnudārzos un citos audzinošos pasākumos.

"Sargājiet savus namus un ģimenes, lai jūsu bērni izaug par labiem cilvēkiem. Mēs nosargāsim šīs vērtības, ja paliksim vienoti ar Kristu. Šis ir mūsu laiks - aizstāvēt tikumiskās vērtības," teica Pujāts.

Ķirurgs Dainis Kalns pasākuma dalībniekiem teica, ka lielākā Dieva dāvana ir sieviete, un, ja vīrietis nespēj mīlēt sievieti, tad viņš neesot normāls, un, ja nav normāls, tad neesot arī vesels.

"Homoseksuālisms ir ļoti liela nelaime šo cilvēku ģimenei, radiem. Vēl lielāka nelaime ir, ka viņi sabojā mūsu sabiedrību, iesaistot savā pulkā jauniešus. Aicinu norobežoties no šiem cilvēkiem, saglabāsim pareizās tieksmes, mācīsim un sargāsim savus bērnus, lai viņi zinātu, ka tā ir liela nelaime, dabas kļūda, kuru nedrīkst popularizēt," teica Kalns.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV