Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Lagzdiņš atvainojas par rupjo žestu

LETA, 04.06.2007. 13:05 | komentāri (2)

Saeimas Tautas partijas frakcijas deputāts Jānis Lagzdiņš šodien izplatīja paziņojumu, kurā atvainojas "visiem, kurus 31.maijā pie Saeimas ēkas aizvainojis ar savu žestu".

Jau ziņots, ka vairākos portālos un masu saziņas līdzekļos publicēta ceturtdien pēc Valsts prezidenta vēlēšanām uzņemta fotogrāfija, kurā fiksēts mirklis, kad deputāts Lagzdiņš izliecies pa logu un cilvēkiem pie Saeimas ēkas rāda rupju žestu.

Arī šodien Lagzdiņš apgalvoja, ka žests bijis domāts tikai kādam viņa sen neredzētam paziņam, ar kuru kopā kādreiz dienējis padomju armijā.

Lagzdiņš atzina, ka viņa neapdomīgi parādītais žests izraisījis dažādu reakciju pat viņa tuvinieku vidū. Dēls šādu tēva izlēcienu uzņēmis ar sajūsmu un teicis, ka tagad visi viņa paziņas balsos par Lagzdiņu, viņa bērnu māte teikusi, ka vajadzējis gan padomāt, pirms tā "sasveicināties" ar senu paziņu, bet māte bijusi noskaitusies un paziņojusi, ka viņš par tādu izdarību "nav pelnījis ne pusdienas, ne vakariņas".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV