Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

No šodienas uzsākta cilvēku pieteikšanās unikālai foto sesijai "ATBRĪVO PERSONĪBU SEVĪ!"

easyget.lv, 04.06.2007. 17:50 | komentāri (3)

Š.g. 15.jūnijā plkst.18:00 uz T/c MOLS autostāvvietas jumta, fotogrāfa Sergeja Kondrašina vadībā notiks pludmales tērpos ģērbtu cilvēku foto sesija, uz kuru aicināti visi, kas ir gatavi izcelt savu personību bez papildus aksesuāriem – drēbēm, automašīnas, tādējādi neizceļot savu sociālo stāvokli. Projekts ir unikāls, cilvēkus vienojošs un domāts tiem, kas ir ar mieru uzdrīkstēties būt dabiskam.
No šodienas uzsākta cilvēku pieteikšanās unikālai foto sesijai "ATBRĪVO PERSONĪBU SEVĪ!"
Vai tā ir taisnība, ka cilvēki tiks fotografēti pludmales tērpos?

Fotogrāfs Sergejs Kondrašins: "Jā, jo man šī ideja šķiet pievilcīga ar savu demokrātiskumu. Nav nekādu nosacījumu, nav ierobežojumu: foto sesijā var piedalīties jebkurš cilvēks, neskatoties uz savu dzimumu, auguma proporcijām, vecumu (apriori mēs tomēr runājam par pilngadīgām personām), sociālo stāvokli. Ir tāds fotogrāfu teiciens: nav neglītu cilvēku, ir tikai sliktas gaismas – man šie vārdi ir līdzvērtīgi ārstu Hipokrāta zvērestam. Manī ir dziļa pārliecība, ka ikviens cilvēks ir skaists, bet dažreiz cilvēkus gluži vai izķēmo nepareizi izvēlēts apģērbs. Bet kails vai ar peldkostīmu nedaudz piesegts ķermenis nekad nemelo. Dažreiz cilvēks kautrējas par savu ķermeni, pat esot vienatnē. Tad, lūk, šī foto sesija ir lieliska iespēja, lai uzveiktu šādus kompleksus. Kad jums apkārt tikpat aizkustinoši neaizsargātā izskatā būs simtiem vai pat tūkstošiem cilvēku, jūs pārtrauksiet uztraukties par saviem, jūsuprāt, apaļīgajiem gurniem vai par pārāk mazajām (vai kuplajām) auguma formām. Jūs ieraudzīsiet, ka cilvēki ir tik atšķirīgi un tieši tas ir lieliski! Ļoti simboliski, ka fotosesija notiks īsi pirms mūsu unikālajiem Līgo svētkiem, kuru tradīcijās sava loma ierādīta arī cilvēka ķermenim. Gaidīsim jūs 15.jūnijā! Nepalaidiet garām savu iespēju parādīt, kāds skaistums piemīt tieši jums!"

Vai tas atbilst patiesībai un foto sesija notiks uz tc Mols autostāvvietas jumta?

T/c Mols direktore Zita Siliņa: "Gaisā virmoja spēcīga ideja un es to uzķēru ... Piemērotāku vietu šādam pasākumam kā T/c Mols daudzstāvu stāvvietas jumtu man bija grūti iedomāties. Tuvāk saulei, tuvāk debesīm, prom no ikdienas steigas. Domāju, ka ikvienu cilvēku iedrošinās piedalīties fotosesijā skats, kas paveras no stāvvietas pēdējā stāva – baznīcas tornis, Daugavas ūdens, koku galotnes- tas ieskaus mūs visus un radīs radošu atmosfēru un kopā būšanas prieku."

Lai būtu iespējams piedalīties foto sesijā, ikvienam iepriekš ir jāreģistrējas fotosesija@mols.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu un uz e-pastu tiks nosūtīta speciāla fotografēšanās atļauja.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV