Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jaunā Renault Laguna – kvalitāte, kas nostrādāta līdz detaļām

easyget.lv, 05.06.2007. 22:35

Izstrādājot jauno Laguna, Renault inženieri balstījušies uz augstākajiem kvalitātes standartiem, tādējādi izvirzot mērķi šim auto modelim iekļūt savas klases kvalitatīvāko auto pirmajā trijniekā.
Jaunā Renault Laguna – kvalitāte, kas nostrādāta līdz detaļām
Jāatzīmē, ka jaunā Laguna tapusi Renault Commitment 2009 ietvaros.

Šodien Renault atklāj tikai daļu no visiem jauninājumiem un elementiem, kas radīti šim Laguna modelim.

Dizaina augstais līmenis un spēcīgās dinamiskās īpašības nodrošina jaunās Laguna izvirzīšanos sava segmenta priekšgalā.

Sevišķi liela uzmanība veltīta izvēlēto materiālu kvalitātei un salona interjera salikšanas precizitātei. Ikviens elements jaunajā Laguna radīts ar mērķi palielināt braukšanas baudu un kvalitāti. Dizaineri parūpējušies par to, lai brauciena laikā gan vadītājs, gan pasažieri baudītu miera un augstas klases ērtību atmosfēru.

Jaunā Laguna aprīkota arī ar jaunāko tehnoloģiju aktīvās un pasīvās drošības elementiem, kas nodrošina labāko savā klasē drošības līmeni.

Renault Laguna oficiālā atklāšana plānota 2007. gada 4.jūnijā, kad tiks publiskotas arī šī auto fotogrāfijas. Taču līdz tam ikvienam interesentam ir iespēja apmeklēt interneta adresi www.insidenewlaguna.com, kur jau šobrīd iespējams aplūkot vairākas interjera fotogrāfijas un gūt vispārīgu priekšstatu par auto apveidiem.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV