Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pusaudzis atzinies sadursmes izraisīšanā ar braucošu kravas vilcienu Viļānos

LETA, 05.06.2007. 22:00 | komentāri (2)

Sadursmi ar braucošu kravas vilcienu uz pārbrauktuves Rēzeknes rajona Viļānos izraisījis 1991.gadā dzimis pusaudzis, kurš policijā atzinis savu vainu, pastāstīja Dzelzceļa policijas pārvaldes Latgales reģionālās nodaļas Rēzeknes iecirknī.
Pusaudzis atzinies sadursmes izraisīšanā ar braucošu kravas vilcienu Viļānos
Pusaudzis policijā apgalvojis, ka automašīnai "Audi", ar ko viņš braucis, nav nostrādājušas bremzes. Automašīnā atradušies arī trīs 1988., 1968 un 1989.gadā dzimuši pasažieri. Visi četri braucēji ir vietējie Viļānu iedzīvotāji.

Sadursmi izraisījušajam autovadītājam nav transportlīdzekļa vadītāja apliecības.

Par notikušo ierosināts kriminālprocess pēc 258.panta 2.daļas, kas par noziedzīgo nodarījumu paredz brīvības atņemšanu no pieciem līdz 15 gadiem.

Tika jau ziņots, ka naktī uz 2.jūniju Rēzeknes rajona Viļānos uz dzelzceļa pārbrauktuves automašīna "Audi" ietriecās braucošā kravas vilcienā, kā dēļ deviņi vilciena vagoni noskrēja no sliedēm.

"Latvijas Dzelzceļa" speciālisti aprēķina avārijas radītos zaudējumus. Zaudējumus radījuši infrastruktūras bojājumi un no sliedēm noskrējušo vilciena vagonu aizvešana, kavētā pasažieru satiksme, kā dēļ nācies organizēt papildu autobusus. Tāpat vēl nav zināms, cik daudz cietuši vilcienu vagoni un cik izmaksās remonts.

Jau ziņots, ka negadījums notika aptuveni plkst.1 Viļānos uz dzelzceļa pārbrauktuves Rīgas ielā. Trieciena dēļ no sliedēm noskrēja deviņi vagoni. Avārijas vietā līdz plkst.9 no rīta tika pārtraukta dzelzceļa satiksme.

Pēc policijā stāstītā, cilvēki negadījumā nav cietuši. Avārijas izraisītāji pameta vieglo automašīnu un no notikuma vietas aizbēga.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV