Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Izsludina pieteikšanos uz Starptautisko fotogrāfijas vasaras skolu 2007

easyget.lv, 06.06.2007. 15:42

Turpinot 2006.gadā veiksmīgi aizsākto tradīciju, no 2007.gada 4. līdz 12.augustam jau otro reizi Latvijā notiks Starptautiskā fotogrāfijas vasaras skola (SFVS). SFVS mērķis ir izglītot jaunos fotogrāfus, paplašinot viņu redzesloku, kā arī ienest jaunu enerģiju fotogrāfijas nozarē Latvijā. SFVS un ar to saistītie projekti sniedz nozīmīgu ieguldījumu radoša dialoga veidošanā starp jaunajiem fotogrāfiem Latvijā un ārvalstīs.
Izsludina pieteikšanos uz Starptautisko fotogrāfijas vasaras skolu 2007

Paredzēts, ka SFVS piedalīsies 50 dalībnieki no Latvijas un kaimiņvalstīm. Studenti pilnveidos savas fotografēšanas prasmes 5 tematiskajās darbnīcās, kuras vadīs profesionāli fotogrāfi-pasniedzēji no Latvijas, Šveices, Japānas, Polijas un Vācijas. Vasaras skolas laikā tapušie darbi tiks izstādīti kopīgā noslēguma izstādē, kas būs pieejama plašam apmeklētāju lokam. SFVS oficiālā darba valoda ir angļu, SFVS norises vieta – Ludza.

Aicinām pieteikties!

Pieteikumus jāsūta līdz 2007.gada 20.jūnijam. Dalībnieku atlases rezultāti tiks izziņoti līdz 2007.gada jūnija beigām. Detalizētāka informācija par SFVS, dalībnieku atlases kritērijiem, kā arī pieteikuma veidlapa pieejama:

www.photoschool.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV