Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rallija auto "NeLancia Stratos"

easyget.lv, 06.06.2007. 22:10

Stratos patiešām būs. Un salīdzinoši drīz. Jūs taču ziniet to stāstu par Stratos? Bij senos laikos tāds briesmīgs rallija auto Lancia Stratos. Pirms pāris gadiem Lančai beidzās vārda "Stratos" īpašuma tiesības un šo vārdiņu fiksi piereģistrēja kāds attapīgs angļu dizainers. Un viņa nolūki bij gaužām savtīgi - uzbūvēt leģendārā rallija auto mūsdienu kopiju, ar tieši tādu nosaukumu - Stratos. Tikai šoreiz jau bez Lancia līdzdalības.
Rallija auto "NeLancia Stratos"
Kādu laiku varējām sekot līdz prototipa attīstībai un dalībai dažādās izstādēs, bet nu jau ir ienākušās ziņas par auto ražošanu. Būšot pieejamas trīs versijas - coupe, rodsters un Stratos Competizione - īpaši sacīkstēm pielāgota versija. No pārējiem mūsdienu superauto Stratos atšķirsies ar to, ka tam nav vajadzīgs ideāls ceļš. Tas, kā jau rallija auto nesmādēs sliktus ceļus. Patiesībā auto speciāli tiek gatavots sliktiem ceļiem. Tam būs īpaši pielāgota piekare, putekļu aizsardzība un vēl šis tas. Tātad visi tie, kas alkst pēc supersmalka sporta auto, bet baidās nobeigt Ferarri Latvijas neceļos, sāciet uztraukties - iespējams jau 2007. gadā būs pieejams Stratos. Tiesa, rindu aizņemt vajadzētu jau tagad, jo auto ražos ne vairāk kā 50 gabalus gadā.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV