Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

SCANIA LATVIA “Ekonomiskas un drošas braukšanas programma”

easyget.lv, 08.06.2007. 10:15

Kopš 2002.gada “Scania Latvia” kravas auto vadītājiem piedāvā “Ekonomiskas un drošas braukšanas” programmu. Kā norāda programmas apmācības meistars Aleksandrs Plotņikovs, “Pašlaik pēc šīs programmas ir apmācīti 90 kravas auto vadītāji. Programmas mērķis ir veicināt ekonomisku un drošu kravas auto vadīšanu, kas balstās uz teorētisko un praktisko zināšanu iegūšanu programmas apmācības laikā.”
SCANIA LATVIA “Ekonomiskas un drošas braukšanas programma”
“Ekonomiskas un drošas braukšanas” programma balstās uz elektroniskiem mērījumiem. Auto vadītājam ir jāveic noteikts maršruts, kura laikā, ar elektronisku ierīču palīdzību, tiek veikti dažādi mērījumi. Pēc kuriem ir iespējams noteikt, kā var uzlabot ekonomisku un drošu kravas auto vadīšanu.

Viens no svarīgākajiem noteikumiem, lai saņemt garantiju uz Scania kravas auto, ir obligāta vadītāja apmācība pie spēkrata saņemšanas Kompānija Scania ir iemantojusi un stabili saglabā vadošo lomu pasaules autobūves industrijā. Gandrīz visu pasaules valstu autovadītāji jau sen ir pārliecinājušies, ka Scania mašīnu raksturīga iezīme ir mazs degvielas patēriņš, drošums un ilgmūžība.

Viens no visbiežāk minētajiem iemesliem, kāpēc uzņēmumi izmanto Scania “Ekonomiskas un drošas braukšanas” programmas apmācības ir nemitīgais degvielas cenu pieaugums. Prasme ekonomiski un droši vadīt kravas auto, būtiski samazina degvielas un kravas auto tehniskās apkopes izmaksas. Uzņēmums no “Ekonomiskas un drošas braukšanas” programmas ir tikai ieguvējs.

“Ekonomiskas un drošas braukšanas” programmas mācības tiek veiktas 3-4 cilvēku grupās, mācību ilgums ir 8 mācību stundas. Programmas apmācības beigās kursanti iegūst iespēju novērtēt savu braukšanas prasmi, kā arī saņem sertifikātu.

“Scania kolēģi ārzemēs arī savos tirgos sākuši izmantot “Scania Latvia” shēmu “Ekonomiskas un drošas braukšanas” programmu, kas būtiski atvieglo pārvadājumu izdevumus,“ atklāj programmas apmācības meistars Aleksandrs Plotņikovs.

Mācību plāns:
9:00 - 9:30 Iepazīšanās
9:30 - 11:30 Praktiskā braukšana (30 min. katrs dalībnieks)

Individuālās nodarbības un kafija
11:30 - 13:00 Teorētiskās apmācības  "Ikdienas pārbaudes"
13:00 - 14:00 Pusdienu pārtraukums
13:30 - 14:00 1. brauciena rezultātu apkopošana
14:00 - 15:00 Teorētiskās apmācības "Ekonomiska braukšana"
15:00 - 17:00 Praktiskā braukšana (30 min. katrs dalībnieks)

Individuālās nodarbības un kafija
17:00 - 18:00 2. brauciena rezultātu apkopošana
18:00 Mācību noslēgums

Sekmīgai mācību norisei pasūtītājs nodrošina mācību dalībniekus ar Scania markas automašīnu no sava autoparka, vēlams ar atļauto maksimālo kravu. Par atbilstošu specifikāciju jāvienojas pirms kursiem ar apmācības meistaru.



Scania Latvia “Ekonomiskas un drošas braukšanas” programmai uzņēmumi var pieteikties caur pārdošanas nodaļas projektu vadītājiem, kas apkalpo konkrēto uzņēmumu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV