Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Igaunijas pilsētas Sillamē iedzīvotāji pilsētas 50 gadu jubilejā gatavos 50 metrus garu sviestmaizi

LETA, 08.06.2007. 15:00 | komentāri (2)

Igaunijas pilsēta Sillamē no 15.jūnija līdz 17.jūnijam svinēs savu 50 gadu jubileju. Par godu šim notikumam pilsētā paredzēta ne tikai plaša svētku programma, bet arī 50 metrus garas sviestmaizes gatavošana, ziņo "PM Online".
Igaunijas pilsētas Sillamē iedzīvotāji pilsētas 50 gadu jubilejā gatavos 50 metrus garu sviestmaizi

"Svinībām mēs gatavojamies jau ilgi. Uz tām ir uzaicinātas arī delegācijas no mūsu sadraudzības pilsētām, kurās iekļauti arī dažādi radošie kolektīvi," skaidroja pilsētas pašvaldības informācijas speciāliste Ēvi Pāsmē.

Viņa arī stāstīja, ka paredzēti dažādi sporta pasākumi, konkursi, šovi, kā arī tiek organizētas dažādas mākslas izstādes. Savukārt par svētku neparastāko pasākumu var uzskatīt 50 metrus garas sviestmaizes izgatavošanu, kurā varēs piedalīties ikviens pilsētnieks un pilsētas viesis.

"Tā ir ļoti laba ideja, īpaši tas, ka katrs varēs veidot savu daļu sviestmaizes. Tiesa, mēs vēl neesam izlēmuši šī izgudrojuma tālāko likteni - vai nu sarīkosim izsoli, vai arī vienkārši visi kopā apēdīsim," skaidroja Pāsmē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV