Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Grīziņkalnā nosit divus un piekauj vēl trīs cilvēkus

LETA, 09.06.2007. 11:10

Piektdienas agrā rītā Rīgā, Grīziņkalnā, nogalināti divi un smagi piekauti vēl trīs cilvēki. Aizdomas krīt uz kādu pagaidām nenoskaidrotu jauniešu grupu.
Grīziņkalnā nosit divus un piekauj vēl trīs cilvēkus
Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis informēja, ka sākotnēji Grīziņkalna parkā atrasti divu vīriešu līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Izmeklējot dubultslepkavību, policisti noskaidrojuši, ka vēl divi vīrieši un viena sieviete šorīt smagi piekauti un nogādāti slimnīcā.

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, piecu cilvēku kompānija naktī uz piektdienu Grīziņkalnā lietojusi alkoholiskos dzērienus. Viņiem uzbrukuši aptuveni četri jaunieši, kas visus piecus smagi piekāva un no notikuma vietas aizgāja.

Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 118.panata 2.daļas par divu vai vairāk cilvēku slepkavību. Pēc Kriminālpolicijas priekšnieka teiktā, viena no izmeklētāju pamatversijām ir, ka uzbrucēji noziegumu pastrādājuši huligānisku motīvu vadīti.

Policijas lūdz atsaukties cilvēkus, kuri laika posmā no 7.jūnija plkst.22 līdz 8.jūnija plkst.5 atradās Grīziņkalna skeitparka rajonā un varētu būt redzējuši iespējamos slepkavas. Aculiecinieki aicināti zvanīt pa tālruņa numuru 7086714.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV