Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jaunais Jeep Patriot jau Latvijā!

auto.lv, 09.06.2007. 22:50

Jau šobrīd SIA TC Motors autosalonā ir iespējams apskatīt un iegādādies jauno apvidus auto Jeep Patriot.Jeep Patriot koncepta automobiļa statusā pirmo reizi plašākai publikai tika demonstrēts 2005. gadā Frankfurtes autosalonā, un jau 2006. gada nogalē Belvideres rūpnīcā Ilinoisas štatā, ASV, tika uzsākta tā ražošana. Šajā rūpnīcā jau tiek būvēti trīs ChryslerGroup modeļi – Dodge Caliber, Jeep Compass un Jeep Patriot.
Jaunais Jeep Patriot jau Latvijā!

Jeep Patriot dizains ietver visus klasiskos Jeep elementus – septiņu iedaļu radiatora resti, trapecveida riteņu arkas un apaļos lukturus automašīnas priekšpusē.

Neskatoties uz saviem salīdzinoši mazajiem izmēriem, Jeep Patriot pilnībā attaisno savu piederību Jeep zīmolam, jo ir spējīgs pārvarēt arī iespaidīgus bezceļu apstākļus. Modernā aktīvās pilnpiedziņas sistēma Freedom Drive II™ ar sabloķēšanas iespēju pārnes lielāko vilkmes daļu uz riteni ar vislabāko saķeri.  

Latvijā Jeep Patriot tiek piedāvāts ar divu veidu dzinējiem. 2.4 litru World Engine benzīna dzinējs piedāvā iespaidīgus 172 ZS un apvienojumā ar bezpārnesumu variatoru CVT2 nodrošina patīkamu un vienmērīgu dzinēja darbību visā brauciena laikā. 2.0 litru dīzeļdzinējs pārsteidz ar lielisku jaudas un degvielas patēriņa attiecību, nodrošinot 140 ZS jaudu un tikai 6.5 l/100 km vidējo degvielas patēriņu.

Aprīkots arī ar modernākajām drošības sistēmām, Jeep Patriot jau standarta aprīkojumā piedāvā priekšējos un sānu aizskarveida drošības spilvenus, Elektonisko Stabilitātes Programu (ESP), ABS un pretapgāšanās sistēmu.

Jeep Patriot ir pieejams divos aprīkojuma līmeņos Sport un Limited. Pie oficiālā Jeep pārstāvja Latvijā, SIA TC Motors, Jeep Patriot cena ir sākot no 23730 EUR.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV