Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sajauc protēzi ar šaujamo

diablo.lv, 10.06.2007. 14:38

Vašingtonā vesela policijas brigāde nobloķēja visas ielas apkārt Svētā Džozefa slimnīcai, kad kāda sieviete piezvanīja un paziņoja, ka tajā iegājis kāds vīrietis, bruņots ar triecienšauteni. Taču atklājās, ka briesmīgā triecienšautene ir tikai kājas protēze.
Sajauc protēzi ar šaujamo
Kad sieviete ieraudzīja kādu aizdomīga paskata vīrieti ieejam slimnīcā, nesam, viņasprāt, pamatīgu šaujamo ieroci, visdrīzākais triecienšauteni, viņa ļoti nobijās. Tā kā Amerikā vienmēr ir bijušas problēmas ar masu slepkavām un šāvējiem, tad viņa nekavējās paziņot par to policijai.

Policija reaģēja atbilstoši ļoti nopietni. Tika noslēgtas visas apkārtējās ielas, lai nepieļautu nejaušu cilvēku ciešanu, tika izsauktas pārējās tuvāko apgabalu policijas vienības un arī muitas helikopters, lai varētu pārmeklēt jumtu.

Taču beigās atklājās, ka tas, kas noturēts par triecienšauteni bija tikai kājas protēze un nekas vairāk, kuru slimnīcā ienesis kāds tās darbinieks. Policija gan nav vīlusies un priecājas, ka visu tik operatīvi izdevies paveikt un būt gataviem, ja tas būtu bijis īsts šaujamierocis.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV