Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Ugunsgrēkā Limbažu rajonā cietuši divi ugunsdzēsēji

LETA, 10.06.2007. 17:29

Limbažu rajonā, Staicelē izcēlies plašs ugunsgrēks, kurā cietuši divi ugunsdzēsēji, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvā informācija.
Ugunsgrēkā Limbažu rajonā cietuši divi ugunsdzēsēji
Cietušie ugunsdzēsēji ar apdegumiem nogādāti slimnīcā. Viens ugunsdzēsējs cietis smagāk - viņš ar pirmās pakāpes apdegumiem nogādāts Limbažu slimnīcā, savukārt otrs ugunsdzēsējs guvis otrās pakāpes apdegumus un nogādāts ārstniecības iestādē Rīgā, aģentūru LETA informēja VUGD sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Veisa.

Pēc Veisas teiktā, ugunsgrēka dzēšanas darbu laikā notikusi eksplozija, kurā cietuši abi ugunsdzēsēji. Patlaban tiek noskaidrots, kas bija eksplozijas iemesls. Viena no versijām ir, ka vienā no šķūnīšiem eksplodējis gāzes balons, sacīja VUGD pārstāve.

Spēcīgajā sprādzienā cietusi arī netālu esošā māja, tai sprādziena rezultātā izbiruši logi.

Lietas apstākļus izmeklē policija.

Ugunsdzēsēji izsaukumu uz notikuma vietu saņēma plkst.14.05. Staicelē dega šķūņi 3000 kvadrātmetru platībā.

Kā ziņots, kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ugunsgrēki. Viens cilvēks uguns liesmās zaudējis dzīvību, bet četri cietuši.

Vakar Rīgā, Dzelzavas ielā dārza mājiņas ugunsgrēkā dzīvību zaudēja cilvēks, kura personība tiek noskaidrota, bet 1953.gadā dzimis vīrietis guva apdegumus un tika nogādāts slimnīcā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV