Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Rīgā neatliekamās palīdzības un vieglās automašīnas sadursmē cieš četri cilvēki

LETA, 10.06.2007. 22:03 | komentāri (1)

Šodien Rīgā, Valdemāra un Dzirnavu ielas krustojumā sadūrās neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna un automašīnas "Honda" un "BMW", negadījumā cieta četri cilvēki.
Rīgā neatliekamās palīdzības un vieglās automašīnas sadursmē cieš četri cilvēki

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane informēja, ka ap plkst.16.05 neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna, braucot virzienā no Sarkandaugavas uz centru ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu, šķērsoja Valdemāra un Dzirnavu ielas krustojumu, kad neatliekamās palīdzības automašīnā ietriecās vieglā automašīna.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta četri cilvēki, kas pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas slimnīcā tika palaisti mājās. Negadījumā cieta neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnas vadītājs, 1972.gadā dzimis vīrietis, 1953.dzimis neatliekamās palīdzības mediķis, 1924.gadā dzimusi paciente, kā arī vieglās automašīnas vadītājs.

Pašlaik policijas darbinieki noskaidro ceļu satiksmes negadījuma apstākļus un vainīgās personas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV