Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Igaunijas premjera ierašanos Latvijā sagaidīs ar piketu

LETA, 11.06.2007. 10:25

Biedrība "Rodina" šodien plkst.10 iepretim Igaunijas vēstniecībai Latvijā rīkos piketu "pret nacismu un rusofobiju Igaunijā".

Protesta akcija tiks rīkota saistībā ar Igaunijas premjerministra Andrusa Ansipa vizīti Latvijā.

Šodien Latvijā oficiālā vizītē ieradīsies Igaunijas premjerministrs. Plkst.11.35 Ministru prezidents Aigars Kalvītis (TP) sagaidīs Ansipu, un abas amatpersonas noliks ziedus pie Brīvības pieminekļa.

Savukārt plkst.12 Ministru kabinetā notiks abu valstu valdību vadītāju divpusējā tikšanās, pēc kuras paredzēta arī delegāciju tikšanās. Plkst.13.05 plānota Kalvīša un Ansipa oficiāla preses konference.

Vizītes laikā plkst.13.40 notiks Saeimas priekšsēdētāja Induļa Emša (ZZS) rīkotās pusdienas par godu Ansipam, plkst.15.30 Ansips apmeklēs Igauņu vidusskolu Rīgā, bet plkst.16.30 atklās piemiņas plāksni Igaunijas vēstniecībā Latvijā par godu leģendārajam Igaunijas diplomātam Ernstam Jāksonam.

Plkst.19.30 notiks Kalvīša rīkotās oficiālās vakariņas par godu Ansipam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV