Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Suzuki Grand Vitara Bandit" – nevis bandītiem, bet sportistiem

laurenmotors.lv, 12.06.2007. 16:25

Nīderlandes auto izstādē „Auto RAI” prezentēts savdabīgais „Suzuki Grand Vitara Bandit”. Koncepts darināts ar rokām un to speciāli izstādei radījusi kompānijas „Suzuki” pārstāvniecība Holandē.
"Suzuki Grand Vitara Bandit" – nevis bandītiem, bet sportistiem

Kā platforma „Suzuki Grand Vitara Bandit” prototipam kalpo sērijveida modelis, kas kļuvis par 30 centimetriem platāks, ieguvis interjeru ar dažādu moderno tehnoloģiju pielietojumu un citus uzlabojumus. Salonā uzstādīta plaša multimēdiju sistēma, bet automobiļa priekša ieguvusi iespaidīgu buferi un vairākus papildlukturus.

Koncepta krāsu paletē dominē baltā krāsa, kas sastopama gan interjerā, gan eksterjerā. Tajā skaitā krēsli apvilkti ar baltu ādu un tajos iestrādāts „Bandit” logo. Dizaina veidotāji iespaidojušies no ūdens sporta, tādēļ nav brīnums, ka uz izstādes zvaigznes jumta uzstādīts veikborda dēlis. „Suzuki Grand Vitara Bandit” uzstādīta „mājas kino zāle” – bagāžas nodalījums vākā ievietots TFT monitors, kam pieslēgts DVD atskaņotājs. Atbilstošo skaņu rada pastiprinātāji un vairāki skaļruņi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV