Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"MELANNA" velta dziesmu barikāžu atcerei

Melanna, 14.01.2009. 17:54 | komentāri (1)

Jauns janvāris. Mēnesis, kurā mēs atceramies barikāžu laiku. Dziesma īpaša ar to, ka ir veltījums visiem, kas piedalījušies barikādēs un cīnījušies par savu zemi. "Sarkanas" ir rosinājums uz degsmi un modrību nepadoties. Un būt gatavībā stāties pretī dzīves izaicinājumiem. Dziesmā izskan aicinājums celties, iet un aizstāvēt to, kas ir visdārgākais.
"MELANNA" velta dziesmu barikāžu atcerei

"MELANNA's" muzikālā darbība aizsākusies 2006. gadā mazpilsētā Pļaviņās. Te kopīgā muzicēšanā apvienojās Valdis Bebrišs (balss, stīgas), Andris Vērdiņš (stīgas), Māris Baginskis (basstīgas) un Ivo Strazdiņš (sitamie).

"MELANNA’s" stils atbilst 'dark rock' skanējumam. Šajā laikā ir tapušas daudzas dziesmas, kas atklāj grupas pasaules uztveri un "MELANNA’s" attieksmi pret ikdienas dzīvi, bez rozā brillēm. "MELANNA", dzīvojot līdzi laikam, uz apkārt notiekošo neskatās vienaldzīgi.

Info: http://melanna.draugiem.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV