Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Soundarcade" nodod klausītājiem jaunu skaņdarbu "Hunt Royal"

Lauris Ābele, 19.01.2009. 15:43 | komentāri (3)

"Hunt Royal" ir otrais Soundarcade publicētais skaņdarbs no grupas otrā studijas albuma "Daughters of Molestia". Dziesma ir pasaka pieaugušajiem par izvēles iespēju, tās trūkumu un mūsu ikdienā gūtās pieredzes pretrunīgumu.
"Soundarcade" nodod klausītājiem jaunu skaņdarbu "Hunt Royal"

Par "Hunt Royal" jau ir iespēja nobalsot radio "Naba" topā un, cerams, arī citās radiostacijās, kas atskaņo rokmūziku, ja tādas ir.

Savukārt albuma "Daughters of Molestia" prezentācijas koncerts notiks jau šo ceturdien 22. janvārī Pārdaugavā - kultūras centrā "Rītausma". Ar īpašu programmu uzstāsies grupas draugi "Tesa" un abu grupu kopprojekts - "Bigbends". Albumu izdod "Melo Records".
 
Koncerts sākas plkst. 19.30 un ieeja tajā ir bezmaksas. Latvijas Nedzirdīgo savienības kultūras centrs "Rītausma" atrodas Pārdaugavā, netālu no P. Stradiņa universitātes un Botāniskā dārza - Kandavas ielā 27.

No Rīgas centra var izvelēties plašu sabiedriskā transporta klāstu uz Vīlipa ielas pieturu, sākot ar 4., 38. autobusu, 9. trolejbusu un 2., 4. tramvaju uz Botāniskā dārza pieturu.

Lai noklausītos dziesmu, spied šeit

Papildus informācijai:

http://saraksti.rigassatiksme.lv/
www.uzkartes.lv
www.soundarcade.lv
www.myspace.com/soundarcade 

Foto: Juris Pīlēns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV