Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Apēdājs" aicina uz jubilejas koncertiem un klausītājiem dāvā dziesmas remiksu

Apēdājs, 20.01.2009. 16:06 | komentāri (3)

Tumšo noskaņu mūzikas apvienība – vokāli instrumentālais ansamblis "Apēdājs" - šī gada sākumā svin kolektīva pastāvēšanas 13 gadu jubileju. Notikumam par godu rokgrupa klausītājiem piedāvā arī dziesmas "Nāc iesim dejot" remiksversiju.
"Apēdājs" aicina uz jubilejas koncertiem un klausītājiem dāvā dziesmas remiksu

Dibināts 1996. gadā, kolektīvs transormējies vairākkārt, līdz 2007. gada nogalē rokgrupas radošajam līderim Artūram pievienojās bundzinieks Lauris Polinskis (spēlē arī doom metal grupā "Frailty") un basģitārists Armands Butkevičs (iepriekš pārstāvēja kolektīvu "Dzelzs vilks"), kurš "Apēdāja" pirmsākumos bija pieņemts par bundzinieku... Nu vīri ir krietni nobružājušies un zīmīgo ansambļa pastāvēšanas ciparu nolēmuši atzīmēt kolektīvi, aicinot uz trīs koncertiem – 24. janvārī "Apēdājs" uzstāsies krogā "Space Dog", 31. janvārī – krogā "Rocabilly", 6. februārī – kafejnīcā "Ļeņingrad". Jubilejas minitūres noslēdzošajā koncertā "Apēdāju" sveiks arī draugu kolektīvs "Tumors".

Jubilejas reizē "Apēdājs" nav atkāpies no dāvanu tradīcijas, tādēļ klausītājem dāvā savu pašdarinājumu – dziesmas "Nāc iesim dejot" remiksversiju, kas no nākamās nedēļas būs klausāma arī radio "Naba" ēterā.

Lai noklausītos dziesmu, spied šeit

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV