Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Komentāri rakstam: Dūdu un bungu grupas „Auļi” jaunā albuma „Auļos ...” prezentācijas pasākums

jaunākie lejā

I.T.Warpath 14.06.2007. 15:00

Jā, žēl, ka nesanāca aiziet... Pasākums, rādās, tīri iespaidīgs sanācis. Jebkurā gadījumā apsveicu "AUĻUS" ar jauna albūma izlaišanu.

I.T.Warpath 14.06.2007. 15:09

Raksta autoram gan - piezīmīte par viņa paša neinformētību. Raksts tieši no ta arī cieš, ka tajā jālasa kaut kādi mistiski apzīmējumi kā "matainis" un tamlīdzīgi, nevis muzikantu kaut vai vecāku dotie vārdi. Raksts nepatika kaut vai dēļ autora centības izlikties pārgudram.

parmesan 14.06.2007. 15:24

Plašākas telpas par "Melno Piektdienu" - ja nu vienīgi koridors un smēķētava (Grīvas gadījumā visa iela).

Arturs » I.I.Warpath 14.06.2007. 15:52

Ļ.cien. "pārgudra nika" īpašniek. Ja tev interesē sausi fakti, vari doties lasīt citos portālos. Šeit Ivara uzdevums nav nosaukt katru mākslinieku vai izpildītāju vārdus, bet uzburt fīlingu kāds valdīja pasākumā, kurus papildina fotoreportāža lai cilvēkiem, tādiem, kā tu, kuri netiek uz pasākumu, rastos nojausma kā tur bija vairs nekad nebūs, jo katrs šitāds pasākums ir unikāls.

Rebeka 14.06.2007. 17:06

OO, pasākums tiešām bija izdevies! Pat oriģinālCD iepirku , ko parasti nedaru. Taču laikam šoreiz tiešām cieņa pret māksliniekiem uzvarēja :))

MAn patīk , kā raksta Ivars - ar savu skatu un odziņu, un vajadzīgo devu diplomātijas. Un šoreiz tik tiešām precīzi vārdi un uzvārdi rakstā neko nemainītu!

zmm 14.06.2007. 17:06

tieshaam piektiitu arturam!!! nespeeju ieprieksh noformuleet... ir cilveeki kuri grib izjust pagaatnee zudusho atmosfeeru, bet savukaart citiem interesee tikai formaala pieraksta kvalitaate... tur taisniibas nebuus jo tie ir divi dazaadi cilveeku tipi... katraa gadiijumaa es tomeer baudu rakstus par matainjiem izlasot visas muusu shauraas Latvieshu valodas nianses... :)))

baigs » I.T.... 14.06.2007. 17:10

domāju ka networkā viegli pašam sevi pasludināt par nīdēju, bet tā nav pateicīga nodarbe. es tā saprotu ka I.T. ir Ivars? ceru ka tu apdomāsies!

sems 14.06.2007. 17:42

prieks par tiem latvieshu cilveekiem :)))

I.T.Warpath » baigs 14.06.2007. 18:43

Kas man būtu jāapdomā??? Ja es pasaku to ko domāju, bez kaut kādiem pielaizīšanās mēģinājumiem, tad man kaut kas būtu jāapdomā??? Apdomājies pats, čomiņ, un ja vari, tad parušinies vēl pa netu, varbūt, vēl kaut ko par mani atrodi. Vārdu nolasīt jau nav sevišķi grūti, jo sevišķi, ja to pat neslēpj - salīdzinot ar tevi. "baigs" tu varbūt pats sev esi, bet iekod man, ja tu nerēgojies. "Apčī!!!" uz tevi!!!

I.T.Warpath » Arturs 14.06.2007. 18:52

Nepiesienies nikam - sāksim ar to, es tavam vārdam vēl neko neesmu pateicis un ij netaisos to darīt. Savas domas par rakstu, kā es saproyu, šeit varu paust arī tad, ja tās nesaskan ar kaut kādu tur "vispārējo nostāju", pie tam šoreiz tā pat nav, jo izteicu piezīmi par to, kas man nepatika rakstā. Arī par to "fīlinga uzburšanu" mēs vēl varētu pastrīdēties, bet nedomāju to par apspriešanas vērtu tēmu. Kas attiecas uz fotoreportāžu, man nav iebilstams nekas. Taču, ja ir liela vēlme pakasīties par šāda vai tāda mana komentāra atbilstību vai neatbilstību tavai uztverei, tad pateikšu vienkārši - ej ieskrieties!

Nazis » I.T. Warpath 14.06.2007. 22:29

Ak dies, izlasi rakstu, vai ir pieminēts kāds matainis no grupas? Autors tak nevar zinat "mataiņa" vārdu publikā. Smiekļigs tu paliec.

I.T. Ivars Tontegode » I.T. Warpath 14.06.2007. 22:33

Pirmkārt nelieto manu vārda, uzvārda saīsinājumu? Tu man neesi nekāda "Karadraudze"!

I.T. Ivars Tontegode » Warpath 14.06.2007. 22:36

Un neveic dezinformāciju, visi autori kurus es pieminēju ir precīzi un ja es kādu nepieminēju tad nepieminēju. Un es nevaru zināt katram "matainim" publikā vārdu un uzvārdu. nepaliec smieklīgs.

baigs » farpath... 14.06.2007. 23:24

katrs izveelaas savu celju... un neiedomajies ka tu esi spartietis, tie bija vieniigie ciiniitaaji, bet diemzeel arii tie visi ir pa galam... draudziiba dara stiprus bet karshs vinus posta un neshkaudi tik daudz uz cilveekiem, rakstiit vari ko gribi! starpcitu tavs rakstiitais liecina par lielu piesardziibu un paarlieku lielu piekershanos siikumiem, turklaat tu esi intelektuaalis, liidz ar ko probleema balansaa starp tavu uztveri un realitaati... visaa visumaa tu vari nest daudz laba un noderiiga bet tavs augoshais tomeer pilniibaa veel nenobriedushais praats tev nelaus to veikt jo gribas tachu iespiiteet... un klau vai, tu gadiijumaa neesi sievieshu kaartas paarstaave? bet varbuut es maldos...

I.T.Warpath » baigs 15.06.2007. 14:46

Necūkojies. Tas par tavu intelektu laba nekā neizsaka. Es tavu niku neaiztieku. Ar to sarunu izbeidzu.

I.T.Warpath » Ivars Tontegode 15.06.2007. 14:59

Savā "nikā" neko mainīt netaisos. Varbūt ieteiksi man arī vēl manu vārdu "Ivars" un uzvārdu nomainīt, lai iniciāļi nesaskanētu ar tavējiem. Pie tam, šo pseidonīmu lietoju jau vairāk kā desmit gadus, nebūt neprasot, vai kaut kur eksistē kaut kāds tur skribents vārdā Ivars Tontegode, kurš par šādu iniciāļu sakritību varētu justies aizkarts. Es uzšķaudu taviem aizspriedumiem! Tu neesi ne dievs ne zvaigzne, lai kaut ko man aizrādītu!!!
Kas attiecas uz "mataini publikā", tad to, diemžēl, tava dīvainā rakstības stila dēļ neesmu sapratis, domājot to kā apzīmējumu kādam no "Auļu" dalībniekiem. Neuzskatu par vajadzīgu atvainoties.

SuunuLaacis 19.06.2007. 16:44

" Neuzskatu par vajadzīgu atvainoties."

tad vienkaarshi ej prom un aizveries ;)

I.T.Warpath » SuunuLaacis 27.06.2007. 16:45

Pamodies???!...

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV