Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kluba C1113 pasākums „Red Carpet Treatment”

easyget.lv, 14.04.2007. 12:00

Kā jau tika ziņots, tad klubs C1113 šīs nedēļas nogalē ir sarūpējis īpašu dāvanu visiem elektroniskās mūzikas piekritējiem. Pasākuma nosaukums „Red Carpet Treatment” skaidri apliecina, ka kluba apmeklētājus sagaidīs visnotaļ īpaši un populāri Dji, kuri vienmēr sevi ir pierādījuši, kā augstas kvalitātes specialistus.
Kluba C1113 pasākums „Red Carpet Treatment”

Galerijas:

Neskatoties uz to, ka piektdienas pasākumu atklāja AZULI London rezidents, kā arī Londonas populārākās radio stacijas PUSH FM galvenā persona – TONY ENGLISH un arī Latvijā jau vairākas reizes sastaptais PUSH FM rezidents – LEE GARNER, pasākums tomēr bija visai maz apmeklēts un iespējams, ka šoreiz pie vainas ir izmaiņas cilvēku darba nedēļas grafikā, jo šajā aprīļa nedēļā ir iekritis tā, ka arī sestdiena ir oficiālā darba diena...

Labā ziņa ir tā, ka darba dienas reiz arī beidzās un tā kā „Red Carpet Treatment” tiek organizēts divas dienas, tad iespējams, ka viss vēl tikai priekšā.

Šovakar Vecrīgas klubā C 1113 uzstāsies viens no populārākajiem Apvienotās Karalistes dīdžeju grupējumiem - The Dirty Disco. Dīdžeju apvienība Latvijas publiku sola satriekt ar lāzerprejekcijām, videoprojekcijām un neatkārtojamu šovu, savukārt pasākuma organizētājs radošā apvienība Speakers apgalvo – tā būs neaizmirstama nakts trakulīgu mūzikas skaņu pavadījumā.

"Mēs bijām dzirdējuši, ka Latvijā ir ļoti atsaucīga un mūziku mīloša publika, tāpēc nolēmām, ka mums ir par to jāpārliecinās pašiem. Pat vēl vairāk - savu laiku esam saplānojuši tā, lai vismaz reizi mēnesī varētu ierasties uz pasākumiem Rīgā, un spēlēt teicamu mūziku izcilu specefektu un patiešām smieklīgu šovu pavadījumā,” savu ierašanos Rīgā pamato dīdžeju apvienības The Dirty Disco aizsācēji Stu un Foz, kurš, starp citu, ir arī apvienības viens no dīdžejiem.

Tāpēc nekas vēl nav nokavēts!
...uz tikšanos klubā C1113



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV