Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Aicina balsot par gada dziesmu

Dace Baltābola, 27.01.2009. 19:47 | komentāri (1)

"Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas" pasniegšanas ceremonija šogad notiks jau 13. reizi un tirdzniecības parkam (TP) "Alfa" šogad pirmo gadu ir gods kļūt par pasākuma atbalstītāju. Šī sadarbība ir ļoti likumsakarīga, jo "Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balva" ar savām tradīcijām kļuvusi par vienu no centrālajiem pasākumiem Latvijas mūzikas dzīvē, kuru ar interesi gaida mūzikas autori, izpildītāji, mūzikas izdevēji un klausītāji, bet TP Alfa ir populārākais tirdzniecības parks Latvijā.
Aicina balsot par gada dziesmu

Tikai TP "Alfa" šogad pirmo reizi "Mūzikas Ierakstu Gada Balvas" vēsturē piedāvā alternatīvu nomināciju GADA DZIESMA, kuras uzvarētāju noteiks tautas balsojums.

Par savu GADA DZIESMU balsot varēs ikviens TP "ALFA" apmeklētājs, kurš kādā no TP "ALFA" veikaliem iegādāsies pirkumu vismaz Ls 1 vērtībā. Īpašais balsošanas stends, kurā varēs gan noklausīties visas nominētās dziesmas, gan nobalsot par tām, atradīsies pie TP "ALFA" Informācijas centra. Balsošana notiks no 26.janvāra līdz 22.februārim.

Par GADA DZIESMAS titulu un tautas simpātiju balvu sacentīsies Linda Leen ar dziesmu "Chameleon", "Cosmos" ar dziesmu "Tu kā, es kā", Intars Busulis ar dziesmu "Brīvdiena", "Dzelzs vilks" ar dziesmu "Uijā, uijā nikni vilki", "Prāta vētra" ar dziesmu "Ja tikai uz mani Tu paskatītos", "Linga" ar dziesmu "Gan", Dons ar dziesmu "Leila", Aisha ar dziesmu "Dziesma pustumsā", Andris Ērglis & Kristīna Zaharova ar dziesmu "Pa paralēli" un grupa "Tumsa ar dziesmu "Un varbūt mēs".

Dziesmas izpildītājs, par kura dziesmu tauta būs atdevusi visvairāk savu balsu, 24.februāra "Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas" svinīgajā ceremonijā saņems dāvanu karti no populārākā tirdzniecības parka "Alfa" - Ls 500 vērtībā.

TP "ALFA" direktors Zigmunds Vīķis: "Līdz šim "Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas" laureātus noteica tikai un vienīgi žūrijas vērtējums. Populārākais tirdzniecības parks "ALFA" šogad nolēma mest izaicinājumu žūrijas vērtējumam un piedāvāt ikvienam nobalsot par savu mīļāko dziesmu. Tā varēsim uzzināt tieši tautas mīļāko dziesmu."

Trešdien, 28.janvārī, plkst.11:00 TP "ALFA" (pie Informācijas centra) notiks svinīgs balsošanas atklāšanas pasākums, kurā piedalīsies TP "ALFA" direktors Zigmunds Vīķis un Ierakstu kompānijas "Mikrofona ieraksti" direktore Elita Mīlgrāve. Pasākumā tiks paziņoti pirmo dienu balsošanas rezultāti, sniegtas intervijas.

"Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balva", kurā tiks godināti 2008. gada labākie mūzikas industrijā, šogad notiks 24.februārī. Tiešraidē to translēs TV3.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV